Starity

Majka fegyvert fogott Till Attilára

2015. augusztus 28. 08:08   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az Ezek megőrültek című műsor forgatásán szabadultak el az indulatok, és fogott fegyvert Tillára Majka.

hirdetés

Till Attila és Majka teljes erőbedobással készülnek, ugyanis hamarosan új szériával tér vissza a TV2 műsorára az Ezek megőrültek című produkció, melynek házigazdái lesznek. A csatorna díjnyertes műsorának legújabb évadát forgatják jelenleg, melyről mindkét műsorvezető serényen posztol a legnépszerűbb közösségi oldalon. 

A napokban került feltöltésre a fent látható fotó, melyen az ózdi fenegyerek fegyvert fog műsorvezető társára. A kép igencsak kiverte a biztosítékot még a rajongók körében is, többen szóvá tették, hogy felnőtt családapákként tisztában kellene lenniük azzal, hogy fegyvert még töltetlenül sem fogunk senkire. A TV2 sztárjai azonban bohóckodtak csupán, szó sem volt arról, hogy ártani akarnának egymásnak, mi több: Tilla a MAJKA Fegyvert még töltetlenül sem fogunk soha senkire!!!!!! -mondat kíséretében töltötte fel a képet a Facebookra.

A műsor egyébként ősszel kerül vissza a képernyőkre, melyben három fős csapatokban mérik össze erejüket, ügyességüket és talpraesettségüket a sztárok.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek