Starity

Pornóbotrányba keveredett Bíró Ica

2015. augusztus 28. 09:09   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az 58 éves fitneszladyt az a vád érte, hogy évtizedekkel ezelőtt szerepet vállalt egy felnőttfilmben.

hirdetés
Pornóbotrányba keveredett Bíró Ica
Fotó: Varga Csaba

Bíró Ica ugyan tagadja, hogy valaha is szerepelt volna pornófilmben, ám az interneten régóta terjed egy közel 16 perces ősrégirégi pornófelvétel, melyet Ica és Ciccolina nevével hirdetnek. Utóbbiról köztudott, hogy szívesen nekivetkőzött, és beugott egy-egy erotikus filmbe, ám az 58 éves Metal Ladyt még a feltételezés is kiborította, és a Blikknek adott interjújában elárulta, hogy ő maga visszataszítónak találja a felnőttfilmeket.

Amikor először hallottam róla nem is érdekelt, mert tudom, hogy én ilyet sosem csináltam. Gondolom, a vak is látja, hogy nem én vagyok. Meztelenül csupán egyszer fotóztak a nyuszis magazinnak, ahol ízléses aktképek készültek rólam. Kikérem magamnak, hogy a nevemmel reklámozzanak ilyen filmet – nyilatkozta Ica, és felhívta a nézők figyelmét arra is, hogy a videóban szereplő hölgy még csak nem is hasonlít rá.

A Blikk a videóban szereplő másik hölgyet, Ciccolinát is felkereste, aki beismerte, hogy az említett videóban szerepel, és megerősítette, hogy a képkockákon látható másik hölgy valóban nem Ica. A jelenlétemben biztos, hogy nem szerepelt erotikus filmben Bíró Ica.

Az 1980-as évek egykori manökenje egyébként már felkereste ügyvédjét, és eljárást indított rágalmazói ellen.

Az Indavideón is megtalálható a felvétel

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek