Starity

Klippremier: Mohamed Fatima – Amíg fel nem kel a nap

2015. augusztus 28. 09:09   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Tegnap került feltöltésre a 34 éves énekesnő legújabb kisfilmje, melyet az Amíg fel nem kel a nap című szerzeményéhez forgatott.

hirdetés

Végre megtörte a csendet Mohamed Fatima, ugyanis tegnap arról értesülhettünk, hogy egykori Fekete Vonat-beli társával, L.L. Juniorral 17 év után újra közös szerzeményen dolgoznak, nem sokkal később pedig feltöltésre került visszatérő dalához, az Amíg fel nem kel a naphoz forgatott kisfilmje.

A dal szövegét Burai Krisztián dalszövegíró közreműködésével szerezte az énekesnő, a klipet magát pedig  Galler András Indián és Kiss Áron rendezte. Érdekesség, hogy a forgatás során ugyan tomboltak a plusz fokok a szabadban, a stáb azonban hűtőházba vonult, hogy megteremtse a dalhoz legjobban illő hangulatot, melyről Fatima a Blikknek meséltEgy hűtőházban forgott a klip, amelyben mindössze nulla fok volt, így ez nagyon megviselte az egész stábot, de reméljük, a végeredmény mindenkinek tetszik majd, így megérte minden perc fagyoskodás.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek