Starity

Elhunyt unokaöccsét gyászolja Christina Milian

2015. augusztus 28. 11:11   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Christina Milian húga, Danielle augusztus 26-án adott életet kisfiának, ám hamar tragédiába fulladt az öröm.

hirdetés

Nehéz idők járnak Christina Milian családjára, ugyanis az énekesnő 29 éves húga augusztus 26-án adott életet harmadik gyermekének, Richie-nek, ám nem sokáig örülhettek a kis jövevénynek, ugyanis a baba még a terhesség során köldöksérvet kapott, és születése napján belehalt a betegségbe. Testvéréhez hasonlóan Christina is vigasztalhatatlan, hiszen már nagyon várták a kisfiú érkezését.

Richie baba megérkezett! Imára fel a kisfiamért... Ő már most is egy hős! – írta a kicsi születése napján a kismama az Instagramon, ám sajnos másnapra bekövetkezett a tragédia, amitől a Milian család a legjobban rettegett: Richie már nem élte túl az éjszakát. Édesanyja a következő szavakkal búcsúzott újszülött gyermekétől: Tegnap még áldottnak éreztem magam az én kis Richie mackóm érkezése miatt. Sajnos tegnap este Isten magához szólította, így búcsút kellett vennünk tőle. Hálás vagyok az imáitokért és támogatásotokért. Richie megérintette a szívem, és tökéletes volt minden értelemben.

Az elmúlt 24 óra egy érzelmi hullámvasút volt számomra, de szeretném megköszönni mindenkinek a támogatást, amiért kiálltak a húgom, Danielle és a férje, Richard mellett. Ők ketten megmutatták az utóbbi kilenc hónapban, hogy milyen az igazi bátorság és hit, amiért elismerést érdemelnek. A családunkba áldásként érkezett ez a kis angyal, Richie baba. Küzdöttünk érte, mindvégig vele voltunk, most azonban meg kell birkóznunk azzal, hogy milyen irányt szabott neki és nekünk a sors. Kérlek, foglaljátok imáitokba őt és az egész Milian családot, különösképpen Danielle-t, Richardot, Naomit és Dj-t, és szeretném, ha tudnátok, hogy a lelkünket mennyire megérintette ez a kis őrangyal. Az emléke örökké itt lesz a gondolatainkban és a szívünkben. Talán azóta már békében nyugszik a mennyei apa, Isten karjaiban – olvashatóak az Instagramon Christina megindító sorai is.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek