Starity

Durva! Milliókat költött plasztikára az anya-lánya páros, hogy hasonlítsanak Katie Price-ra

2015. augusztus 29. 21:09   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Megközelítőleg 23 milló forintot vertek el eddig szépészeti beavatkozásokra azért, hogy úgy nézzenek ki, mint a híres modell.

hirdetés
Durva! Milliókat költött plasztikára az anya-lánya páros, hogy hasonlítsanak Katie Price-ra

A most 20. életévét taposó Kayla Morris mindössze 11 éves volt, amikor elhatározta, hogy meg akarja nagyobbíttatni melleit, a legbizarrabb a dologban pedig az, hogy édesanyja, Georgina Clarke teljes mértékben támogatta. Ugyanis mindketten Katie Price megszállottjai lettek az elmúlt évek alatt és elhatározták, hogy olyanok akarnak lenni, mint példaképük.

Örültem neki, hogy Kayla műtétet és mellimplantátumot akart. Méghozzá azért, mert azt akartam, hogy ilyen ember legyen belőle – árulta el a New Dog Mediának a 38 éves anyuka, aki maga is megszállottja a szépészeti beavatkozásoknak, ezért attól sem riadt vissza, hogy sztriptízelni küldje lányát, hiszen elmondása szerint ennek hála élhetik meg álmukat.

Amikor 17 éves voltam, elkezdtem sztriptízelni, aztán három vagy négy percre rá, hogy elkezdtem, találkoztam egy cukrosbácsival, aki adott egy kis pénzt, aztán még többet és megcsináltattam a melleimet – mesélte Kayla, aki nem csak magára költi keresetét, hanem édesanyjára is.

A mellimplantátumok után feltöltették szájukat és arcukat is, botoxoltattak, félig tartós sminket és póthajat csináltattak, kifehéríttették fogaikat és már tervbe vették a fenékimplantátumokat, az orrműtétet, valamint a zsírleszívást is, de még nem teljesen elégedettek szájukkal sem.

Úgy nézünk ki, ahogy akarunk, és jól érezzük magunkat – mondta Kayla, aki úgy érzi, hogy már hasonlítanak egy kicsit Katie-re, de még közel sem annyira, amennyire szeretnének, pedig eddig körülbelül 23 millió forintot költöttek külsejük átalakítására.

Rettentően szerencsés vagyok, hogy olyan lányom van, mint Kayla, aki elkényeztet és fizeti a műtéteimet, meg ilyenek. Ez egy valóra vált álom. Annyira szerencsésnek érzem magam. Nagyon büszke vagyok rá. Tényleg az vagyok – zárta mondandóját Georgina.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek