Starity

Vérbeli zsaruk és mágikus kalandok: kedvenc sorozathőseink újra akcióban

2015. augusztus 31. 09:09   |   Szerző: Red Lemon Media

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Bár a nyárnak hamarosan búcsút inthetünk, a Universal Channel igazi meglepetésekkel kárpótolja majd a sorozatrajongókat: új részekkel debütálnak a csatorna kiemelt szériái. Flynn Carsen és tanítványai februárban elbúcsúztak a rajongóktól, de a legfrissebb hírek szerint néhány hónap múlva ismét a Föld megmentésére sietnek, A titkok könyvtára folytatásában. A könyvtárosok mellett azonban a Hawaii Five-0, a Kettős ügynök és a Zsaruvér sztárjai is újabb izgalmakkal térnek vissza.

hirdetés
Vérbeli zsaruk és mágikus kalandok: kedvenc sorozathőseink újra akcióban

Sikeres évadot zárt A titkok könyvtára című film sorozat-adaptációja, amelyben a rejtély, a mágia és az akció mellett a humor sem maradhat el. A könyvtáros kalandokban a Vészhelyzet egykori sztárja, Noah Wyle mellett Rebecca Romijn is főszerephez jut, aki - bár Antonio Banderas, Hugh Jackman, Patrick Stewart, vagy éppen Halle Berry oldalán is feltűnt már - leginkább az X-Men-filmek kék szuperhőseként írta be magát a köztudatba. A rejtélyek és a veszélyek újabb tíz epizódban folytatódnak, amelyek pár hónap múlva ismét a képernyők elé szegezik az egész családot.

A sakáltanya egykori üdvöskéje, Piper Perabo Christopher Gorham oldalán újra a rosszfiúk nyomába ered, akárcsak a Hawaii Five-0 különleges alakulata. A kettős ügynök és a Hawaii Five-0 mellett a Reagan család is folytatja a nyomozást, miközben az átlagosnak kicsit sem mondható família a magánéleti bonyodalmakkal is felveszi a harcot.

Hogy milyen fordulatot tartogatnak az újabb felvonásban kedvenc sorozathőseink, az szeptembertől kiderül! Addig is idézd fel az előző évadok izgalmait, minden hétköznap, a Universal Channel kínálatából!

 

Hawaii Five-0 5. évad – szeptember 15-től

Kettős ügynök 4. évad – szeptember 24-től

Zsaruvér 5. évad – október 2-től

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek