Starity

Visszatér a képernyőkre a Gossip Girl sztárja

2015. augusztus 31. 11:11   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Gossip Girl Nate Archibaldja végre visszatér a képernyőkre! Legközelebb a Blood and Oil című sorozatban láthatjuk viszont.

hirdetés
Visszatér a képernyőkre a Gossip Girl sztárja

Már majdnem három éve, hogy legördült a függöny az Upper East Side-on, és bár kisebb szerepekben ugyan, de Chace Crawford is feltűnt a vásznakon – így láthattuk a Glee-ben és a Mountain Menben –, azonban egykori kollégáitól eltérően szeretett volna kicsit visszavonulni a nyilvánosságtól, és kiélvezni jól megérdemelt pihenését. 

Chace azonban immár készen áll a visszatérésre, ugyanis a People magazinnak adott legutóbbi interjújában elárulta: hamarosan újabb sorozatban, a Blood and Oilban láthatjuk viszont. Ez egy nagyon jó lehetőség számomra, ezúttal egy teljesen más karaktert alakítok, mint Nate volt, de ettől függetlenül semmire sem cserélném el azokat az éveket.

A 30 éves színész azt is elárulta, hogy a Gossip Girllel együtt a kisfiús külsőnek is búcsút intett, és sejtelmesen bevallotta: új szerepe nem kényszeríti arra, hogy minden nap borotválkoznia kelljen. Az Észak-Dakotában játszódó drámasorozat első évada egyébként már el is készült, Chace pedig egy Billy LeFever nevű karaktert alakít benne.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek