Starity

Klippremier: Justin Bieber - What Do You Mean?

2015. augusztus 31. 19:07   |   Szerző: TheDanush

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Justin Bieber ismét megmutatta, hogy az erotika és a szenvedély nem áll tőle messze.

hirdetés

Nemrégiben jelentette be Justin Bieber a Twitter-oldalán, hogy a What Do You Mean? című kislemezéhez ejtve a dalszöveges klip deszkás témáját, egy igen erotikus kisfilmet forgatott, mely a vasárnap este megrendezésre került VMA-beli debütálása után került fel a YouTube-ra.

A klip első pár másodpercében egy párbeszéd szemtanúi lehetünk, majd a sokak által várt szexjelenet veszi kezdetét, Justin és szíve választottja között, amit láthatólag álarcos gazemberek szakítanak meg. A két főszereplőt elrabolják az idegenek, de ők újra egymásra találnak és együtt kiszabadulnak. A történet végén kiderül, hogy az egészet maga a popcsillag tervelte ki és nem is voltak veszélyben, mert az emberrablók az énekes barátai.

Igaz, hogy a kisfilm csupán fél napja érhető el, ám a nézettség nem valószínű, hogy elég lesz a legutóbbi VEVO-rekord megdöntésére, ugyanis az elmúlt órákban mindeddig 4 205 068 alkalommal kattintottak a kanadai dalospacsirta újdonságára.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek