Starity

Íme minden idők tíz legjobb sulis videoklipje!

2015. szeptember 01. 09:09   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A mai iskolakezdés alkalmából elhoztuk nektek a tíz plusz egy kedvenc sulis videoklipünket, hogy könnyebben induljon a tanév!

hirdetés

A mai nappal megkezdődik az iskola, és a diákok búcsút intenek a nyárnak, de ez ne szegje kedveteket, hiszen a suli is lehet buli, melyet tíz kedvenc, az iskolai életre fókuszáló videoklipünkkel szeretnénk bizonyítani.

Britney Spears – Baby One More Time

A pophercegnő 1998-as slágere a mai napig hatalmas kedvencünk, hiszen amellett, hogy segített Britney-nek berobbanni a köztudatba, még többszörös platinalemezzé is avanzsált.

Taylor Swift – You Belong With Me

A 25 éves szőkeség egyszerűen nem tud mellélőni, bármibe is fog bele, azt garantáltan sikerre viszi. Természetesen nem volt másképp a You Belong With Me című szerzeménnyel sem, mely az amerikai középiskolák életébe enged betekintést nyerni.

Gwen Stefani – Hollaback Girl

Emlékeztek, amikor 2004-ben Gwen Stefani kivált a No Doubtból, és szólóban is kipróbálta magát? Az énekesnő egyik legnagyobb dobása a 2005-ben megjelent Hollaback Girl volt, mely a szurkolócsapatok világába kalauzolt el minket.

Nirvana – Smells Like Teen Spirit

Az NME magazin tavaly nyilvánította minden idők legnagyobb slágerévé Kurt Cobain 1991-es szerzeményét, mely dühös hangvételével és felejthetetlen gitárriffjeivel azóta sem megy ki a fejünkből.

Katy Perry – Last Friday Night (T.G.I.F.)

Ha péntek, akkor buli – hirdeti Katy Perry 2011-es dalában, mely nem hiába volt az év egyik legnagyobb slágere. Mi imádtuk a gyönyörű énekesnőt a stréber és a bulikirálynő szerepében egyaránt!

Fall Out Boy – Dance, Dance

Az emóhullámot a lehető legjobban meglovagoló Fall Out Boy méltán lehet büszke a From Under The Cork Tree címet viselő nagylemezére, mely többek között a Dance, Dance című slágert is kitermelte. (Sulibálok, itt jövünk!) A dal folytatásaként pedig 2006-ban dobták piacra a This Ain’t A Scene-t, mely szintén hatalmas siker volt.

5 Seconds Of Summer – Good Girls

Mikre nem jó egy iskola! – lehetne ez a reklámszövege a sydneyi négytagú pop-punk csapat tavaly októberben debütált kisfilmjének, bár mi óva intünk mindenkit attól, hogy kipróbálja a videóban látható lázadási formát, ha nem akarja, hogy év elején befigyeljen egy intő.

Beyoncé – Move Your Body

A gyönyörű énekesnő 2007-ben kalauzolt minket a menzák világába, hiszen mint kiderült: a közös étkezde nem csak arra alkalmas, hogy barátainkkal együtt költsük el az ebédünket, hanem akár kisebb rögtönzött sulibuli helyszínéül is remekül szolgál.

A Day To Remember – All Signs Point To Lauderdale

Ha iskoláról van szó, egyenesen elkerülhetetlenek a diákok közötti súrlódások, ennek ékes példájául pedig a Jeremy McKinnon vezette A Day To Remember szolgált 2010-ben megjelent kisfilmjével.

Stacie Orrico – Stuck

Stacie 2003-as slágeréhez készített kisfilmjében nem csak az iskolai élet fárasztó voltára kíván rávilágítani, hanem arra is, milyen nehéz reggelente felkelni, hosszú percekig buszozni, valamint megélni a kibontakozó diákszerelmet és annak elmúlását.

Bergendy – Iskolatáska

Ráadásként pedig álljon itt egy igazi klasszikus nóta Demjén Ferenctől, melyen generációk nőttek fel, és máig szinte bárki kívülről fújja a dalszövegét több mint 40 év távlatából is.


 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek