Starity

Lemondta turnéja hátralévő állomásait az Of Mice & Men

2015. szeptember 01. 10:10   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Marfan-szindrómában szenvedő Of Mice & Men-frontember még mindig lábadozik, így a csapat lemondta a teljes 2015-ös turnéját.

hirdetés
Lemondta turnéja hátralévő állomásait az Of Mice & Men

Június közepén számoltunk be arról, hogy Austin Carlile Marfan-szindrómában szenved, ami miatt június elején kórházba kellett szállítani, és bent is tartották megfigyelésre. A zenekar ugyan bízott abban, hogy az énekes jobban lesz, de a srácok legfrissebb közleménye szerint Austin még mindig nem érzi jól magát, ezért úgy döntöttek, hogy lemondják teljes idei turnét, hogy a frontembernek legyen ideje regenerálódni, és ne a leszervezett fellépések miatt kelljen aggódnia.

Sajnálattal jelentjük be, hogy nem tudunk játszani a Louder Than Life Fesztiválon, és sajnos még azt sem tudjuk, mikor kerül bepótálsra az elmaradt mexikóvárosi és san diegói fellépés. Austin több műtéten is átesett a nyáron, melyek jól sikerültek ugyan, de fontos, hogy megfelelő mennyiségű idő álljon a rendelkezésére ahhoz, hogy regenerálódni tudjon, így leghamarabb 2016 májusában térünk vissza, erősebben, mint valaha – olvasható a közlemény a Facebookon.

Az énekes egyébként már valamivel jobban van, hiszen immár otthonában, szerettei körében lábadozik, ám láthatóan sokat fogyott az utóbbi hónapokban, mióta kiújult nála a betegség. Mihamarabbi felépülést kívánunk!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek