Starity

Baukó Évának többet fizet a TV2, mint Győzikének

2015. szeptember 01. 11:11   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az ősz beköszöntével ismét műsorára tűzte a TV2 az Ezek megőrültek! című műsort.

hirdetés
Baukó Évának többet fizet a TV2, mint Győzikének
Fotó: Facebook/Gáspár Győző

Végre elstartolt az Ezek megőrültek! című műsor legújabb évada Till Attila és Majka vezénylésével, így a nézői szemek nem maradnak szárazon, hiszen garantált a könnyfakasztó nevetés, miközben a hazai sztárvilág krémje méri össze ügyességét vicces feladatok megoldása közben.

A Bors hosszas utánajárás után nemrégiben azt is megtudta, mennyit fizet a műsort sugárzó TV2 a sztároknak, így kiderült, hogy harminc- és hatvanezer forintnyi összeg üti a szereplők markát egy-egy forgatási napot követően. A lap informátora szerint Pumped Gabo harmincezret, Bárdosi Sándor, valamint Győzike és családja negyvezerzet kap egy fárasztó nap után, Aleska Diamond és Baukó Éva ezzel szemben hatvanezerrel gazdagabban tér haza ugyanannyi munka után.  

A Bors természetesen megkereste az érintetteket is, így Győzike elárulta, hogy számára a részvétel a fontos, ugyanis a műsorért kapott bevételét családtagjaival együtt valamelyik gyermekalapítványnak kívánja felajánlani; a Való Világ egykori üdvöskéje, Éva azonban kissé nagyképűen úgy nyilatkozott, hogy Mindenki magának kaparja ki a gesztenyét

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek