Starity

Hamarosan elkészül Andy Biersack szólólemeze

2015. szeptember 01. 13:01   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Andy Biersack nemrégiben tért haza zenekara, a Black Veil Brides nyári fellépéssorozatáról, és máris gőzerővel dolgozik a csapat ötödik stúdióalbumán, valamint saját szólólemezén is.

hirdetés

Andy Biersack korábban sem csinált titkot abból, hogy a zúzósabb szerzemények mellett szívesen hallgat rádióbarátabb nótákat is, így igen kevéssé volt meglepő, amikor tavaly májusban egy rockzenei elemekkel fűszerezett popos hangzású dallal, a They Don't Need To Understanddel rukkolt elő.

Rajongói akkoriban úgy gondolták, hogy a Black Veil Bridesból való kiválását tervezi az énekes, ám mint kiderült: szó sincs ilyesmiről, Andy csupán egy másik oldalát is szerette volna megmutatni egy olyan dal keretein belül, mely nem fért volna bele a zenekar repertoárjába eltérő hangzásvilága miatt. 

Nemrégiben azonban újra megindultak a pletykák az énekes szólókarrierjéről, melyet maga Andy is megerősített, ugyanis Andy Black néven kívánja megjelentetni első önálló albumát, mely már nagyrészt el is készült. Természetesen továbbra sincs szó arról, hogy a 24 éves énekes elhagyná a fennállásának kilencedik évfordulóját ünneplő csapatot, sokkal inkább arról van szó esetében, hogy szólóban is szeretné kipróbálni magát.

„Jelenleg az a célom, hogy mihamarabb befejezzem az új Black Veil Brides-album és az Andy Black-lemez rögzítését is egyidejűleg. Már szinte minden anyagot feldolgoztam, amit a szóló projektemhez szántam, így már csak az maradt hátra, hogy stúdióba vonuljunk John Feldmannal [a lemez producere, a szerk.] és megkezdjük az új Black Veil Brides-album rögzítését, ezt pedig a szóló anyagaim követik majd” – nyilatkozta az idei Alternative Press Music Awardson Andy.

Úgy tűnik, hogy nem sokáig húzzák az időt a srácok, ugyanis az énekes legutóbbi Instagram-képei tanúbizonysága alapján már meg is kezdődtek az Andy Black-album munkálatai, melyről két kép közzétételével tudósította követőit a többszörös díjnyertes énekes.

További érdekesség, hogy szólólemezén a Fall Out Boy éléről ismert Patrick Stump is közreműködik, valamint a The Usedban is játszó Quinn Allman gitározik az egyelőre el nem nevezett lemezen.

Második hét a stúdióban! Hatalmas megtiszteltetés volt ma számomra együtt dolgozni, zenéről és életről beszélgetni, valamint tapasztalatokat kicserélni a hihetetlenül tehetséges és kedves Patrick Stumppal, és Quinn Allman gitárjátékát hallgatni, amint hozzáteszi a tehetségét az albumhoz! Köszönet illeti John Feldmant is, amiért egy kib*szott rendes ember. Egy valóra vált álom számomra ennek az albumnak a rögzítése! – írta a képmegosztón Andy.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek