Starity

DJ-nek állt az Éjjel-nappal Budapest sztárja

2015. szeptember 03. 07:07   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az Éjjel-nappal Budapest című műsorban megismert Zsófi a sorozatból való távozását követően is szeretne a köztudatban maradni, méghozzá lemezlovasként.

hirdetés

Augusztus közepén számoltunk be arról, hogy végleg elhagyja az Éjjel-nappal Budapest című sorozatot a Zsófit alakító Kovács Bettina Dóra, és új munka után néz. Úgy tűnik azonban, hogy már nem kell keresgélnie a munkaerőpiacon a barna hajú szépségnek, ugyanis DJ doTi néven a szórakoztatóiparban marad, és egykori karakteréhez hasonlóan zenei karrierbe kezd.

A 24 éves színésznőről már el is készült az első fotósorozat (Kattints ide a képekért!), és mint a Blikknek elárulta: pozitívan tekint a jövő elé. Ebbe a szakmába az Éjjel-nappal Budapest forgatásán szerettem bele. A szerepem szerint ugyanis ott egy tehetséges, de lehetőségek nélküli szárnyát próbálgató DJ hölgy voltam – magyarázta, és arról is szót ejtett, hogy nagyon sok segítséget kapott új szakmájával kapcsolatban DJ Kühltől és Hamvaitól.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek