Starity

Emma Watson személyisége az asztrológia tükrében

2015. szeptember 05. 15:03   |   Szerző: Horváth István

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Cikksorozatunk második részében Emma Watson személyiségrajzát mutatjuk be.

hirdetés
Emma Watson személyisége az asztrológia tükrében
Fotó: Cosmopolitan

Rendkívül kifinomult, jó ízlése van. Körülötte mindig harmónia van, vagy legalábbis folyton arra törekszik. Azonban nemcsak harmóniát próbál teremteni maga körül, hanem boldogságot is. Mivel kiegyensúlyozott, nem hajlamos az ingerlékenységre, s egykönnyen nem jön ki a sodrából. Házias természeténél fogva vendégszerető is. Mindenki jól érzi magát a társaságában, mert mindenki ösztönösen érzi azt a harmóniát, békét, és egyensúlyt, amelyet ő áraszt magából.

Egyik kulcsproblémája a kapcsolat. Túl sok időt áldoz a másokkal fenntartott kapcsolataira, és oly keveset önmagára. Szerelmi kapcsolataiban is hajlamos túl sokat adni és keveset kapni. Rokonszenves, vonzó egyéniségénél fogva könnyen szerez magának barátokat és általában népszerűséget. 

Nagyon tudja értékelni és élvezni az élet, a szerelem és a társaság örömeit. Erősen él benne a biztonság iránti vágy, nem foglalkozik spekulációval, nem álmodozik a jövőről, és nincsenek tisztázatlan ügyei.

Kapcsolatok nélkül olyan, mint hal a víz nélkül, ugyanis legmélyebb motivációja, hogy a másikban tükröződhessen, olyan társat találhasson, aki kiegészítő hatással van rá. Élete során lehet jó néhány szerelmi kapcsolata, sőt akár házassága is, mert keresi az igazit. Sajnos a viszonzott szerelem kutatása válhat élete fő céljává, ha nincs alkalma végre megélni valamelyik kapcsolatában a biztonságot.

Nyitott akar lenni mindenkire, akivel csak találkozik, és megtalálni benne személyisége kiegészítőjét. Kompromisszumra hajló viselkedése kiegyenlíti a szélsőségeket és összekapcsolja az ellentéteket.

Szeretné jól megértetni magát a másikkal, szeretne összeférhető lenni, és senkinek sem okozni fájdalmat. Mivel úgy érzi, mérlegelései mindig érintik a másikat, nehezére esik olyan döntést hozni, amely kizárólag a saját érdekeit veszi figyelembe. Idealizmusa gyakran okoz neki csalódást.

Közlékeny, toleráns, kedves, készséges, szeretetre méltó, rokonszenves, könnyen beleéli magát mások helyzetébe.  Kész a kompromisszumra, törekszik a pártatlanságra, mindkét oldalát látja a dolgoknak.

Szereti a kényelmet és a jólétet, szegénységben képtelen a boldogságra. Nincs szüksége gazdagságra és fényűzésre, de egy bizonyos jómód elengedhetetlen számára. Nemcsak a biztonság és a jóérzés miatt van szüksége egy, az átlagnál kicsit magasabb életszínvonalra, hanem azért, hogy kiélhesse belső késztetését: a gondoskodást és az adást. Nemcsak önmagáról szeretne nívósan gondoskodni, hanem a hozzátartozóiról is, a viszonzást azonban nem szívesen fogadja el.

Közösségorientált, vágyik az elismerésre, az emberek szeretetére. Erényei közé tartozik, hogy állhatatos, kitartó, szívós, józan, megbízható, termékeny és teljesítményképes. Ugyanakkor gyakorlatias, szolid, stabil, elnéző, ragaszkodó, türelmes és eszes.

Nagyon kedveli a természetet, ahol bármikor képes feltöltődni. Muzikális, esztétikus, vidám, jókedvű, nyugodt, békülékeny, melegszívű, szentimentális és naiv. Vonzzák a művészetek, sőt inspiráló hatással van a művészekre. Bármilyen művészetekkel kapcsolatos pályán könnyűszerrel képes elhelyezkedni.

Gyakran előfordul, hogy kénytelen magára vállalni olyan terheket és felelősséget, amelyek tulajdonképpen valaki másra tartoznának. Az ilyen extra feladatok vállalása még erősebbé teszik. Ugyanakkor tovább fejlődik az önzetlen szeretet és nagylelkűség benne, amelyek a legértékesebb jellemvonásai.

Hiányzik a kezdeményezőkészség belőle és kerüli a döntéshelyzeteket. Gyakran rózsaszín álmokat kerget és látszatharmóniát teremt maga körül. Ezzel végül is becsapja önmagát.

Életében mindig fontos szerep jut az érzelmi szempontoknak. Emiatt mindenhez erős érzelmekkel viszonyul. Sajnos döntéseit is legtöbb esetben érzelmi alapon hozza meg, ami természetesen nem jelent feltétlenül negatívumot, de a veszélye azért ott lebeg körülötte.

Izgató, vonzó, rendkívül szexis nő, aki általában tetszik a férfiaknak. Ugyanakkor őt nemcsak szeretőnek tekintik a férfiak, hanem a klasszikus értelemben vett nőnek. Megjelenése, stílusa is ízléses, harmonikus, nőies. Már a külsőségeket illetően is nagyon tetszik a férfiaknak.

Mivel nagyon nagy szüksége van a harmóniára és a békére, ezért olyan partnert keres, aki hasonlóan gondolkozik, aki törekszik az egyetértésre, a szeretetteljes, békés, közös életre. Kedveli az olyan férfiakat, akikkel közösen járhat múzeumba, divatbemutatókra stb., mert elvárja a férfitől, hogy osztozzon ezirányú érdeklődésében. Ki nem állhatja azokat a férfiakat, akik nem ismerik el, és nem támogatják művészi hajlamait vagy érdeklődését. Akkor tud megbízni egy férfiban, ha érzelmi és anyagi szempontból is biztonságban érezheti magát mellette. Fontos a 6-os nő számára az érintés, a simogatás, a csók. Fizikailag is közvetlenül éreznie kell a férfi szeretetét, rajongását.

További érdekes elemzéseket a szerelmiasztrologia.blogspot.hu oldalon találsz. 

A cikksorozat előző része: Justin Bierber személyiségrajza az asztrológia tükrében.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek