Starity

Ki nem állhatja egymást Friderikusz Sándor és Havas Henrik

2015. szeptember 07. 08:08   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Hosszú évekre nyúlik vissza a Friderikusz Sándor és Havas Henrik között feszülő ellentét.

hirdetés
Ki nem állhatja egymást Friderikusz Sándor és Havas Henrik
Fotó: RTL Sajtóklub & TV2 Sajtószoba

Jelenleg mind Sándor, mind Henrik a TV2 műsoraiban szórakoztatják a nézőket, ám a hosszú évek óta húzódó ellenséges hangulat miatt a készítők igyekszenek úgy megszervezni a forgatásokat, hogy a két sztár lehetőleg ne is találkozzon egymással, ám ennek kivitelezése nem mindig könnyű.

Nem próbálom meg összebékíteni őket. Két felnőtt emberről van szó, oldják meg egymás közt. Egyébként nem hiszem, hogy valaha kibékülnek, mert nagyon komoly ellentét van köztük. Egyikük sincs státuszban a csatornánál, egy-egy műsorra szerződtek – nyilatkozta a Borsnak Hajdú Péter, aki mindig is híres volt arról, hogy nem ijed meg a konfliktushelyzetektől, és könnyűszerrel szót ért bákivel, vagy épp összebékít ellenfeleket.

Friderikusz és Havas között évekkel ezelőtt a BOX című rádióműsor, valamint Fridi Eddig című interjúkötete miatt indult meg a vita, ugyanis Henrik azt sérelmezte, hogy Sándor nem csak ellopta tőle Szorító című műsorát, hanem könyvében úgy festette le, mintha a saját ötlete lett volna.

Az, hogy ellopta egy sikeres műsoromat, nem érdekelt volna. De, hogy a lopott műsort kiadta könyv formájában, és azt írta benne, hogy milyen szerencse, hogy van egy bátor és tehetséges kolléga a rádióban, aki folytatja azt, amit ő elkezdett – hát, az kiverte nálam a biztosítékot! Sajnálom, hogy nem vertem meg, talán embert faragtam volna belőle! – nyilatkozta Henrik a Borsnak korábban.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek