Starity

Megdöbbentő nyilatkozatot tett a Bring Me The Horizon frontembere

2015. szeptember 07. 11:11   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Magabiztosan pózol az Alternative Press magazin legutóbbi számának címlapján Oli Sykes, ám elmondása szerint nem sokkal korábban véget vetett volna az életének.

hirdetés
Megdöbbentő nyilatkozatot tett a Bring Me The Horizon frontembere

A problémáim elhatároltak attól a ténytől, milyen keményen próbálkoztam harcolni azok ellen, akik mindenfélét pletykáltak rólam. Nem az az ember voltam, akinek gondoltak engem. Ugyanakkor jó ember sem voltam. Bűnösnek éreztem magam amiatt, aki voltam – vallotta a 28 éves énekes legutóbbi interjújában, és ketaminfüggőségéről is öszintén mesélt.

A ketaminfüggők egyszerűen lekapcsolódnak a való világról, ugyanis a szer hatására hallucinációik lesznek, és eltorzul a felfogásuk is. Ezért is olyan veszélyes. Ez nem olyan, mint a kokain. Nem olcsó, nem könnyű, és még csak nem is hat gyorsan. Egyszerűen meghasad tőle a tudatod. Szétválasztja a tested az elmédtől. Az én egómat is teljesen lerombolta, és elvette tőlem azt, aki voltam.

Oli arról is szót ejtett, hogy egyszerűen annyira a szer hatása alá került, hogy sokszor már az öngyilkosság gondolata is felmerült benne. Közel voltam ahhoz, hogy megöljem magam. Nem érdekelt, hogy élek-e vagy sem. Valóban nagyon közel voltam a halálhoz, hiszen tényleg meg akartam halni.

Az énekes több alkalommal is felkereste a rehabot, tiszta pillanatai egyikén pedig a szüleitől kért segítséget, akik mindvégig mellette álltak a kezelés során, melyről így nyilatkozott: Sok segítséget kaptam, de nem igazán hittem abban, amit a rehabon mondtak nekem. Azt mondták, ez egy betegség, de szerintem ez baromság. Ez nem betegség, hanem egy saját magunk által előidézett probléma. Ez a kijelentés sértő azon emberek számára, akik valamilyen addikcióval küzdenek. Azt mondják, ez egy mindennapos küzdelem, és aki függő, az függő is marad egész életére. Ez mind baromság. Mióta tiszta vagyok, sosem vágytam vissza abba az állapotba. A családom, a barátaim és a zenekarom miatt mondtam le a ketaminról.

A zenész egébként tavaly, az Alternative Press Music Awardson beszélt függőségéről először, és hatalmas döbbenettel hallgatták beszédét a rendezvényen. Azóta szerencsére csak tovább javult a helyzet, hiszen továbbra is tiszta és egészséges, nemrégiben pedig oltár elé vezette barátnőjét, így nem csak az egészségügyi helyzete, de a magánélete is maximálisan rendben van.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek