Starity

Visszatérnek a 90-es évek sztárjai a Nickelodeonra

2015. szeptember 07. 12:12   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Nickelodeon tartalmáért és fejlesztéseiért felelős elnök, Russell Hicks úgy nyilatkozott, hogy valamilyen formában visszahozzák a 90-es évek kedvenceit.

hirdetés
Visszatérnek a 90-es évek sztárjai a Nickelodeonra

Nemrégiben átrágtuk magunkat a könyvtárunkon, hogy mely ötleteket lenne érdemes visszahozni, mely műsorok voltak népszerűek, melyeket lehetne új köntösbe bújtatni - nyilatkozta Russell Hicks elnök a Variety magazinnak adott interjújában, melyben a szóba jöhető lehetőségekről is mesélt, így megtudhattuk, hogy olyan műsorok esélyesek a visszatérésre, mint a Pete és kis Pete, a Hé! Arnold, a Fecsegő tipegők, a You Can’t Do That on Television vagy a Double Dare.

Hicks arról is beszámolt, hogy szó sincs arról, hogy a korábbi sorozatokat tűznék műsorukra, csupán eljátszottak azzal a gondolattal, hogy film vagy folytatásos, mi történt velük azóta? történet készüljön a régi kedvencekről. Példának okáért a csatorna szeptember 12-én tűzi műsorára vadonatúj, Game Shakers címet viselő vígjátéksorozatát, melyben a főszerepet a Kenan és Kel egykori sztárja, Kel Mitchell alakítja.

Arról azonban egyelőre nincs hír, hogy pontosan mikor és milyen formában térnek vissza gyerekkori kedvenceink, ahogyan arról sincsenek információk, hogy a magyar Nickelodeon is műsorára tűzi-e a fent említett sorozatot, vagy hogy nyitott-e a régi kedvencek újraélesztésére.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek