Starity

Stohl András csinált sztárt Istenes Bencéből

2015. szeptember 08. 08:08   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Stohl András elárulta: ő ajánlotta be Kolosi Péter programigazgatónak Istenes Bencét.

hirdetés
Stohl András csinált sztárt Istenes Bencéből
Fotó: RTL Sajtóklub

Stohl András 2010-es nagy port kavaró balesetét, majd a letöltendő börtönbüntetést követően még az is kérdéses volt, hogy valaha visszatérhet-e a képernyőkre, ám napjainkban is legalább olyan népszerű, mint valaha! Andrást tárt karokkal várta vissza az RTL Klub, és bár az utóbbi időben már nem láthattuk műsorvezetői pozícióban, nemrégiben kiderült, hogy a csatorna novemberben induló új sorozatában, a Válótársakban kapott főszerepet.

Az ország vezető csatornájára visszatérni, rá­adásul egy ilyen jó sorozatban abszolút főszereplőként nagyon jó érzés. Remek emberekkel dolgozhatok együtt – nyilatkozta a színész a Borsnak, és azt is elárulta, hogy nem egyedül a saját érdemének tekinti a visszatérést, ugyanis rendkívül hálás Kolosi Péter programigazgatónak, amiért a balesetét követően is bizalmat szavazott neki.

Mint kiderült, az RTL Klub szeptember 5-én debütált Vigyél el! társkereső show műsorvezetője, Istenes Bence pedig éppen Andrásnak tartozik hálával, ugyanis a színész ajánlotta be az akkor még zöldfülű fiatalembert Péternek. Évek óta szeretett volna, de a csatorna nem tudott műsort adni neki. Sebestyén Balázsék nagyon jók, ahogy Istenes Bence is, akiről én mondtam Kolosi Péternek, hogy figyeljen oda rá. Szerintem ő az egyik legtehetségesebb, ha nem a legtehetségesebb fiatal srác – elevenítette fel András, aki cseppet sem féltékeny a fiatal műsorvezetőre, ugyanis úgy véli, Bence sokkal jobban passzol ezekhez a műsorokhoz, mint ő, és nagy megtiszteltetés a szakmában tudni egy ilyen tehetséget.

Természetesen Bence sem hagyta szó nélkül a színész őt méltató szavait, és ekképp nyilatkozott a BorsnakRettentően jólesik ez. Szerintem ő az egyik legjobb színész ma Magyarországon, és a legjobb műsorvezető is, iszom a szavait, felnézek rá. Ha egy általam ennyire tisztelt ember ilyen jó véleménnyel van rólam, az külön megtiszteltetés.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek