Starity

Kiskutyákat mentett meg a vízbe fulladástól Dwayne Johnson

2015. szeptember 08. 10:10   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A két kis francia bulldog majdnem a színész medencéjében lelte halálát.

hirdetés

Dwayne Johnson az Instagramon számolt be kalandjáról, miszerint majdnem a saját medencéjében lelte halálát a két kis csöppség, akiket megmentett a vízbe fulladástól.

„Itt a vicces Labor Day hétvégi történetem... Elhatároztuk, hogy két új taggal bővítjük a Johnson családot. Két francia bulldog bébivel. A jobb kezemben Brutust, a bal kezemben pedig Hobbsot láthatjátok.

Miután hazahoztam őket, rögtön az udvarra mentem velük, hogy felfedezzék az új otthonukat, és nagy fiúkhoz méltón bevackolják magukat. Mindketten őrült sprintelésbe kezdtek miután letettem őket, majd a medencében landoltak. Hobbs rögtön kutyaúszásba kezdett, Brutus azonban téglaként merült a medence alja felé. Rögtön ott teremtem, ruhástól merültem a vízbe, és úsztam annak az aljáig, hogy megmentsem az én kis téglámat (úgy értem, Brutust), és visszavigyem a medence széléhez. Kicsit eszelős volt... Vártam egy pillanatot, ő kiköhögte a lenyelt vizet, és úgy nézett rám, mintha azt mondaná »Köszönöm Istenem, hogy nem kellett szájból szájba lélegeztetni!«, aztán pedig újra versenyt futott a testvérével.

Jó néhány leckét megtanultam ma.. Az első, hogy nem minden kiskutyában van meg az ösztön a kutyaúszás elsajátítására. A második, hogy néhány kutyus (például Brutus) sokkos állapotba kerül, amikor megtapasztalja, milyen gyorsan lehet elmerülni a vízben, szóval legyetek gyorsak! A harmadik pedig, hogy miközben rohansz megmenteni a kutyád életét, vedd ki a zsebedből, és helyezd biztonságos helyre a telefonod, mielőtt a vízbe ugrasz! Ne tartsd a zsebedben, ahogyan én tettem!”

 

therock (@therock) által közzétett fénykép,

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek