Starity

Kómából tért vissza az életbe a Victoria's Secret-modell

2015. szeptember 08. 11:11   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A gyönyörű holland modell, Yfke Sturm nemrégiben vizisíelés közben szenvedett balesetet, melynek következtében mesterséges kómában kellett tartani.

hirdetés
Kómából tért vissza az életbe a Victoria's Secret-modell
Fotó: Twitter/Yfke Sturm

Yfke nemrégiben Ischia szigetén töltötte jól megérdemelt pihenését, miután júliusban életet adott kisfiának, ám az önfeledt pihenés mérhetetlen aggodalomnak adta át a helyét, ugyanis vizisíelés közben a vízbe esett és az őt húzó motorcsónak oldalába ütötte a fejét. A 33 éves szépséget rögtön kórházba szállították, ahol megállapították, hogy betört a koponyája, és több csigolyája is megsérült, ezáltal fennáll a teljes bénulás esélye.

Yfkét mesterséges kómában tartották orvosai, ám a modell erősebbnek bizonyult sérüléseinél, és a napokban először gyengébb életjeleket mutatott, majd felébredt. Édesapja a The Telegraafnak árulta el, hogy a modell koponyáján csak egy hajszálrepedés képződött, így vélhetően a fejében nem keletkezett komolyabb baj.

Yfke modellügynöksége, a Next Models sem ment el szó nélkül a történtek mellett, és így nyilatkozott a történtekről: Mindannyiunkat letaglózott ez a borzalmas baleset. Minden gondolatunk Yfke és a családja körül jár ebben a nehéz időszakban, és mihamarabbi felépülést kívánunk Yfkének!

A modell karrierje során egyébként olyan hatalmas márkákat képviselt, mint a Ralph Lauren, a Marc Jacobs, a Valentino, a Chanel, az Yves Saint Laurent és a Victoria's Secret, így hatalmas veszteség lenne a modellvilág számára, ha nem léphetne többé kifutóra.

Mihamarabbi felépülést kívánunk!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek