Starity

Űrlények ellen harcol Liev Schreiber és Chloë Moretz

2015. szeptember 08. 17:05   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Nemrég megérkezett Rick Yancey Az ötödik hullám című regényéből forgatott film első előzetese.

hirdetés

Jövő év elején érkezik világszerte a mozikba a J Blakeson által rendezett és Susannah Grant által írt filmadaptáció, melynek alapjául Rick Yancey nagy sikerű könyve, Az ötödik hullám szolgált.

A történet egy űrlényinvázió idején játszódik, mely miatt megtizedelődött a Föld lakossága. Az idegenek ugyanis öt halálos hullámmal készülnek elfoglalni bolygónkat és kiirtani az emberiséget. A középpontban egy fiatal lány, Cassie Sullivan (Chloë Grace Moretz) áll, aki akár saját élete árán is próbálja megvédeni öccsét, Sammyt (Zackary Arthur). Az utolsó hullámra várva azonban összetalálkozik egy férfival, Vosch ezredessel (Liev Schreiber), akivel együtt talán képesek lesznek a túlélésre.

Chloë, Zackary és Liev mellett feltűnik még a filmben többek között Maika Monroe, Nick Robinson, Maggie Siff, Maria Bello és Ron Livingston is. Az USA-ban 2016. január 15-én debütál majd, az Egyesült Királyságban pedig 22-én, emellett pedig még sok már országban is bemutatják, de a magyar premierről egyelőre nincs információ.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek