Starity

Jessica Simpson visszatér a zeneiparba

2015. szeptember 10. 09:09   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A 35 éves kétgyermekes szőkeség a Today című reggeli műsor tegnapi adásában mesélt jövőbeli terveiről Savannah Guthrie műsorvezetőnek.

hirdetés

Már öt év telt el azóta, hogy Jessica Simpson piacra dobta legutóbbi, Happy Christmas címet viselő stúdióalbumát, és saját bevallása szerint már nagyon hiányzik neki az az izgalom, amit a színpadra lépés jelent. Az énekesnőként és színéznőként is tevékenykedő szőke szépség arról is beszámolt a Today műsorvezetőjének, Savannah Guthrie-nek, hogy néhány héten belül elkészül saját stúdiója a háza alagsorában, és utána rögtön el is szeretné kezdeni legújabb korongja felvételeit.

A projekt már majdnem elkészült. Talán három hét vagy egy kicsit több, mire teljesen kész lesz, és akkor lemegyek az alagsorba stúdiózni - mesélte lelkesen Jessica. 

Se férje, se gyerekei nem látták még színpadon állni Jessicát (Fotó: Instagram/Jessica Simpson)

Savannah arra is rákérdezett, hogy gyerekei, a hároméves Maxwell és a kétéves Ace látták-e már ebben a szerepben édesanyjukat, melyre így válaszolt a visszatérni kívánó énekesnő: Még Eric, a férjem sem látott színpadon állni, és azt csinálni, ami idáig juttatott engem, pedig részt vett a karácsonyi albumom felvételeinél is - vallotta a szőkeség, majd amikor a műsorvezetőnő megkérdezte, hogy ez az, amire vágyik, így felelt: Igen, abszolút. Így kezdődött a karrierem, és mindig is ez volt az egyik legnagyobb szenvedélyem a világon. Imádom használni a hangomat.

Savannah az interjú során arról is érdeklődött, hogy beengedné-e újra a kamerákat az otthonába az énekes-színésznő [2003 és 2005 között sugározta az MTV Newlyweds című valóságshow-ját - a szerk.], aki bár viccesen, de rámutatott arra, hogy immár felelősségteljes anya, és nem szeretné, ha a nap minden pillanatában kamerák kereszttüzében kellene élnie az életét.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek