Starity

Öngyilkosságot kísérelt meg Louis Tomlinson édesapja

2015. szeptember 10. 15:03   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Louis Tomlinson édesapjára a doncasteri Cantley Parkban találtak rá illuminált állapotban, ahol öngyilkosságot akart megkísérelni.

hirdetés
Öngyilkosságot kísérelt meg Louis Tomlinson édesapja
Fotó: Mirror

Alkohol fogyasztásával kívánta felbátorítani magát az öngyilkosság elkövetésére – vallotta az ügyész,  Joanne Lewis-Crooks, aki arról is beszámolt, hogy Troy Austin különösen viselkedett, és megpróbált kárt tenni önmagában, amikor augusztus 18-án rátaláltak Doncasterben egy kölcsönzött autó mellett – írja a Mirror.

A férfit kórházba szállították, ahol ellátták sérüléseit, valamint egy pszichiáter elbeszélgetett vele arról, milyen következményekkel járt volna, ha nem fedezik fel idejében. Troy a helyszínen megtagadta az alkoholszonda megfújását, ezért is citálták a bíróság elé, ahol bűnösnek vallotta magát, és feltételesen szabadlábra helyezték. Az ügyben enyhítő körülménynek számított, hogy viszonylag alacsony volt a vérében talált alkohol mennyisége.

Stuart Highfield bíró 250 font bírságot rótt ki a bűnösnek talált férfira, majd a következő szavakkal búcsúzott napjaink egyik legnépszerűbb sztárjának édesapjától: Megadtuk a lehetőséget Önnek, és bízunk abban, hogy ez volt az utolsó alkalom, hogy a bíróságon találkoztunk.

A kérdésre pedig, hogy Louis Tomlinson miatti aggodalma miatt került vona sor az incidensre, Troy testvére, Terry Bolwell válaszolt, és megcáfolta, hogy az énekesnek köze volna a dologhoz.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek