Starity

Megőrülnek az internetezők Justin Timberlake tündéri kisfiáért

2015. szeptember 11. 08:08   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Justin Timberlake Jimmy Fallon vendége volt szerdán a The Tonight Showban, a műsor keretein belül pedig korábban soha nem látott képeket mutatott öt hónapos fiáról, Silasről.

hirdetés

Ez a legőrültebb, legfantasztikusabb, leghihetetlenebb, leggyönyörűbb dolog a világon, ami csak megtörténhet - vallotta az apasággal kapcsolatban a 34 éves színész-énekes, amikor a műsor házigazdája, Jimmy Fallon gratulált neki ahhoz, hogy apa lett, ugyanis felesége, Jessica Biel öt hónappal ezelőtt hozta világra első közös gyermeküket, Silas Randall Timberlake-et.

Jimmy megmutatta a közönségnek azt a három aranyos képet is, melyet Justin küldött neki korábban, a közönség pedig meghatottan fogadta a képeket, melyeken hol édesapjával, hol édesanyjával látható a kék szemű csöppség.

A műsornak számtalan szórakoztató pillanata volt, és láthatóan mind Justin, mind Jimmy fesztelenül érezte magát egymás társaságában, ami nem is csoda, hiszen régi jó barátok, ám a szerdai adás fénypontja mégiscsak a kis Silasszal kapcsolatos beszélgetés volt, ami azért is melengette meg annyira a nézők szívét, mivel a sztárpár ritkán posztol a közösségi médián keresztül a kicsiről.

Fotó: Twitter/Fallon Tonight
Fotó: Twitter/Fallon Tonight

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek