Starity

Felhőtlenül boldog házasság elé néz Robert Pattinson és FKA Twigs

2015. szeptember 11. 10:10   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Sokan kételkedtek FKA Twigs és Robert Pattinson kapcsolatának időtállóságában, ám a pár boldogabb, mint valaha!

hirdetés
Felhőtlenül boldog házasság elé néz Robert Pattinson és FKA Twigs

Éppen egy évvel ezelőtt kezdődtek meg a találgatások arról, hogy Kristen Stewarttal való szakítása után vajon ki is az a rejtélyes hölgyemény, aki elcsavarta Robert Pattinson fejét. A rajongók kétkedve fogadták a színész választását, mondván, hogy a vadóc külsejű FKA Twigs nem illik az Alkonyat-széria szépfiújához, ám a pár kapcsolata igen komolynak tekinthető, hiszen az Edward Cullent életre keltő színész már meg is kérte az énekesnő kezét.

Twigs leírhatatlanul boldog Robbal, de nem akarják elsietni az esküvőt. Nem is mehetnének jobban a dolgaik - vallotta a pár egy közeli barátja az Us Weekly-nek, majd így folytatta: Éjjel-nappal sms-eznek, amikor munkájuk miatt távol vannak egymástól. Folyamatosan kapcsolatban állnak egymással.

A pár láthatóan nagyon boldog együtt, nyoma sincs olyan zűröknek, mint amilyenek Rob és Kristen kapcsolatát jellemezték. Ugyan az esküvőt nem szeretnék elsietni, ismerőseik úgy vélik, rövidesen sor kerül a szűk körben megtartásra kerülő menyegzőre. Sok boldogságot kívánunk!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek