Starity

Eltávolíttatja exbarátjára emlékeztető tetoválásait Iggy Azalea

2015. szeptember 11. 14:02   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

„A szerelem néha fáj” – ha mást nem is, de ezt az egyet biztosan megtanulta Iggy Azalea, miközben alávetette magát a lézeres tetoválás eltávolítás nem éppen fájdalommentes eljárásának.

hirdetés

GAMR/FAMEFLYNET PICTURES, Instagram

A napokban kapták lencsevégre a 25 éves rappert, amint bekötött és leragasztott ujjakkal hagyta el a Beverly Hillsben található Epione névre keresztelt kozmetikai szalont. A rapper bal kezének középső-, gyűrűs- és kisujja volt bekötve, így minden bizonnyal arra szánta el magát, hogy véglegesen lezárja az ASAP-pal való kapcsolatát, és megszabadul egykori kedvesére utaló Live Love A$AP-feliratú tetoválásaitól, mely szavak évekkel ezelőtt kerültek felvarrásra.

Iggy és ASAP 2011 végén kezdett randizgatni egymással, ám kapcsolatuk nem állta ki az idő próbáját, ugyanis 2012 júliusában végleg elváltak útjaik, melyre csupán a rapper ujjain látható tetoválások emlékeztettek. Iggy tavaly decemberben keresett fel először egy tetoválások eltávolítására szakosodott szalont, és vélhetően hamarosan már nyoma sem lesz a bőrén a nem túl boldog kapcsolat emlékének.

A 25 éves szőkeségre egyébként 2013 novemberében talált rá a boldogság a Los Angeles Lakers kosarasa, Nick Young mellett, akivel június 1-jén jelenetették be eljegyzésüket, és a szóbeszéd szerint már az esküvő sem várat magára sokáig.

Hamarosan férjhez megy az énekesnő (Fotó: Instagram/Nick Young)

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek