Starity

Jessica Simpson úgy érzi, első házassága hatalmas hiba volt

2015. szeptember 11. 15:03   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Jessica Simpson a CNBC csatorna Closing Bell című műsorának volt a vendége tegnap, a Kelly Evans műsorvezetőnővel folytatott beszélgetése során pedig bevallotta: nagy hibának tartja, hogy hozzáment Nick Lachey-hez.

hirdetés

Hogy mi volt a legnagyobb pénzügyi hibám? Nem is tudom. Néhány okból kifolyólag azt kell, hogy mondjam, hogy az első házasságom – vallotta nevetve a zeneiparba visszatérni kívánó szőke szépség Kelly Evans kérdésére a Closing Bell tegnapi adásában.

A kijelentés azért is furcsa, mert a Nick Lachey-vel való kapcsolata idején tett szert világhírnévre az idősebbik Simpson-lány, ugyanis házasságuk négy éve alatt (2002 és 2006 között) Newlyweds: Nick and Jessica címmel futott valóságshow-juk az MTV-n, mely igen sikeresnek bizonyult a maga idejében annak ellenére is, hogy végül zátonyra futott a házasság.

A közel tíz évvel ezelőtti válás óta Nick Vanessa Minnillo mellett talált rá a boldogságra, akinek 2011-ben fogadott örök hűséget. A párnak mindeddig két közös gyermeke született, a jelenleg kétéves Camden és a nyolc hónapos Brooklyn. Természetesen Jessica sem panaszkodhat, hiszen ő is rálelt a boldogságra Eric Johnson oldalán, akit két gyermekkel (Maxwell és Ace) ajándékozott meg, így még az a megállapítás sem állja meg a helyét, hogy savanyú neki a szőlő, és irigységből savazza első házasságát.

Az egykori álompár egyébként egyáltalán nem tartja a kapcsolatot a válás óta, melyről ekképp nyilatkozott Nick egy korábbi interjúban: Nem mondanám, hogy barátok vagyunk, de ellenségek se – egyáltalán nem beszélünk egymással. Mindketten továbbléptünk. Nincs köztünk ellenségeskedés, barátság, és igazából semmilyen kapcsolat.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek