Starity

12 érdekesség, amit valószínűleg nem tudtál Paul Walkerről

2015. szeptember 12. 20:08   |   Szerző: goldman

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A tragikus autóbalesetben elhunyt Paul Walker a mai napon, azaz szeptember 12-én lenne 42 éves, ennek apropóján újabb érdekességeket gyűjtöttünk össze rövidre szabott életéből.

hirdetés

1. Sportos életmódja ellenére nem szeretett edzőterembe járni, és inkább extrém sportokkal tartotta formában magát.

2. A bal könyökén található forradás egy snowboardbaleset eredménye, melynek során olyan csúnyán eltörte a könyökét, hogy az orvosok szerint hatalmas mázlija volt, hogy többórás műtét árán sikerült összerakniuk a karját.

 Paul az Into the Blue forgatásán a jól látható műtéti heggel a bal könyökén

3. Saját bevallása szerint legkülönösebb találkozása egy, a házába betörő rajongójával történt, a szóban forgó hölgyet ugyanis hazaérkezve a lakásában találta. Az incidens azonban szerencsés véget ért, mivel Paul nem tett feljelentést hívatlan vendége ellen, hanem a megilletődött hölgyet egy ölelés kíséretében a kocsijához vezette, és útjára engedte.

4. Paul mindig nagyon jó kapcsolatot ápolt a rajongóival, és rendező barátja, Wayne Kramer szerint nem volt fan, akit elutasított volna. A Running Scared forgatásának utolsó napján a munka befejeztével is a helyszínen maradt, autogramokat osztott, fotózkodott az összegyűlt tömeggel, és egyetlen jelenlevőnek sem kellett üres kézzel távoznia a helyszínről.

Paul a rajongóival a Running Scared forgatásán | Fotó: Facebook/Wayne Kramer

5. Legnagyobb példaképe, a francia tengerkutató, Jaques-Yves Cousteau hatására a középiskola elvégzése után tengerbiológiát tanult a főiskolán, melyet végül nem sikerült befejeznie.

6. A Chilében található Pelluhue elnevezésű kisváros főutcája 2013 decemberétől Paul nevét viseli, ugyanis a sztár és az általa alapított segélyszervezet a 2010-es földrengés után az elsők között sietett a túlélők segítségére. A város újjáépítésében is segédkeztek, és a polgármester így szeretett volna tisztelegni az elhunyt sztár előtt.

A Paul nevét viselő utca táblája Chilében

7. Esélyes volt Johnny Storm karakterének eljátszására a Fantasztikus négyes című filmben, de a szerepet végül Chris Evans kapta meg.

8. Christian Bale, Eminem és Mark Wahlberg neve is szóba került Brian O’Conner karakterének eljátszására, de végül Paul lett a befutó.

9. Visszautasította apró szerepét a Tokiói hajszában, mivel nagypapája megbetegedett, és ő minden idejét vele akarta tölteni.

10. Közeli barátaitól a csavargó (the vagrant) becenevet kapta.

11. 2003-ban lézeres szemműtéten esett át.

12. Végső búcsúztatása civil szertartás szerint történt, ugyanis vallásos neveltetése ellenére egyetlen egyháznak sem volt a tagja, és felekezeten kívüli kereszténynek vallotta magát.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek