Starity

Liam Payne számára kényelmetlen a homoszexuálisábrázolás bandán belül

2015. szeptember 12. 14:02   |   Szerző: Glamster

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Liam Payne büszkeségi magazin címlapján köszön vissza az olvasókra, ahol olyan égető kérdéseket válaszolt meg, mint a homofóbia, a One Direction jövője, illetve Louis Tomlinson és Harry Styles barátsága.

hirdetés

Dupla címlappal örvendeztették meg a rajongókat / Fotó: Attitude Magazine

Úgy érzem, itt az ideje, hogy különváljunk és felfedezzünk új dolgokat – kezdte a One Direction szünetéről Payne. Nem fog örökké tartani, eljön majd az a pillanat, amikor ténylegesen bejelentjük az együttes végét, és belevágunk a saját dolgainkba, de most még fogunk együtt dolgozni.

Payne megjegyzi, hogy odáig van a dalszövegírásért, producálásért, a kiadásért és a business-részéért a dalszerzésnek, Pharell Williams pedig hatalmas példaképe. Minden részét fel akarom fedezni a pályának.

Sok ember azt mondogatja, hogy »Oh, úgyis szólóban folytatod«, de az igazat megvallva, nem nagyon gondolkoztam még ezen. Ha olyan dal kerül az utamba, amit megfelelőnek érzek, és úgy gondolom, fel kéne énekelnem, meg fogom tenni. Ezt leszámítva, én elégedett vagyok azzal, ha a háttérben maradhatok. Ha a többi srác a bandában külön folytatná, imádnám, ha dalokat írhatnék nekik. Olyan nagyszerű zenét akarok készíteni, amit az emberek szívesen hallgatnak – folytatta a terveiről szőtt képet Liam. 

Payne bevallja, hogy bevállalni az Attitude-fotózást és interjút egyedül ijesztő volt. Ez az első, hogy valamit egyedül csinálok. Örülök neki, de egyben rendkívül rémisztő, hiszen ez egy hatalmas lépés.

Az interjúban elárulta, hogy néhány »rajongója« homofóbnak bélyegzi, ami teljes mértékben hamis.

Sok barátom meleg, és erről semmit nem gondolok. Igazából viccesnek tartom, hogy az, ha valaki meleg, még mindig beszédtéma, és nem természetes. Úgy értem, én nem úgy mutatok be valakit, hogy »oh, ez a srác meleg«. Egyszerűen nem foglalkozom vele, és azt mondom, »hello, ő itt a haverom« – folytatta.

Fotó: Attitude Magazine

Ennek ellenére nem támogatja a hamis elméleteket, amit egy masszív rajongói réteg gyárt. Sok szivárványos zászló volt a koncertjeinken, és sokan nem is a támogatásukat fejezik ki általánosan az LMBT-közösségnek, hanem azt hiszik, hogy Louis és Harry titokban viszonyt folytatnak, ez pedig kikészít és az őrületbe kerget. (...) Ha ismersz két embert közelről, és tudod az igazat, nem tudsz azonosulni a hülyeséggel. Kultusz lett inkább, mint valóság, az emberek figyelik őket  és bemesélik maguknak, hogy minden gesztikulálás, vagy mozdulat, amit tesznek, az azt jelenti, hogy együtt vannak. Én pedig tudom, hogy ez egyszerűen nem igaz, és hihetetlenül idegesítő egy idő után.

Honnan jött az, hogy »Larry Stylinson« igaz lenne? Úgy gondolom, hogy akkor, amikor az X-faktor után Harry és Louis összeköltözött. Pedig az igazság annyi, hogy mi, mint a banda, nagyon sokat hülyéskedünk és szórakozunk együtt. Vannak szakaszok az életünkben, amikor úgy érezzük, vicceskedünk, az emberek pedig ezt szimplán félreértik. Ezért jó belsősnek lenni, mert tudod az igazat, aztán meghallod ezeket a nevetséges teóriákat... (...) Sok rajzot kapok, hogy intim pózban ábrázolnak minket, amolyan meleg kapcsolatokat kreálnak a rajongóink papíron a bandán belül. Emlékszem, egyszer apukám mellett ültem, mikor láttam egy eléggé bensőséges pózban készített képet rólam, ahogy Niall felett vagyok. Nagyon furcsának érzem, hogy az emberek ilyeneket rajzolgatnak rólunk, egyszerűen nem értem.

Habár maga Louis is elismerte, hogy édesapa lesz, rengeteg rajongó támadja a menedzsmentcégüket, hogy ez csak egy újabb médiafogás lenne. Liamnek erről is megvan a maga véleménye. Nagyon boldoggá teszi, hogy édesapa lesz. És tudod, az a nevetséges, hogy néhányan azt állítják, hogy Briana terhessége nem igazi. Csak egy újabb címlapsztori. Na, és ezek olyan dolgok, amik nagyon felidegesítenek. De nem tehetek semmit, rá kell harapnom a nyelvemre, és elfogadnom a helyzetet.

Mi a helyzet a szerelemmel? Liam 2013-ban kezdett randizgatni jelenlegi partnerével, Sophia Smithszel. A középiskolában ismertem meg. Láttam őt a folyosón, és néha beszélgettünk. A testvérétől szereztem meg a telefonszámát. Nagyon csendes volt, nem adott arra semmilyen jelet, hogy kedvelne, így feltételeztem, hogy nem érdeklem, emellett túl szexisnek gondoltam egy olyan sráchoz, mint én. Így mással kezdtem randizgatni. Egyik nap látott engem a városon kívül ezzel a lánnyal, és utána nem állt szóba velem többé. De én folyamatosan agyaltam rajta, azon gondolkoztam, mi lehetett volna. Amikor ismét szingli lettem, találkoztam vele egy haverom buliján, és igazából nem nagyon mertem semmit mondani, mert féltem, hogy ismét elszúrom a dolgokat. Aztán csak megbeszéltük, és a többi már történelem. A miénk amolyan tipikus gyerekkori szerelem. Odáig vagyok a szeméért. Amikor először belenéztem, rögtön szerelembe estem.

Szó esett már a házasságról, de úgy érezzük, hogy 22 évesen még túl fiatalok vagyunk ahhoz, hogy ilyen komolyan megállapodjunk. Sophiának szüksége van a szabadságra, hogy azt csinálja, amit szeretne. Nem szeretném, hogy amolyan focistafeleség legyen, aki csak otthon ül. Mesés elképzelései vannak a jövőjével kapcsolatban, hihetetlen a divatérzéke, biztosan nagyon sikeres lesz abban, amit elkezd – mondta.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek