Starity

Némethy Brigitta az X-faktor középdöntőjében

2010. szeptember 21. 13:01   |   Szerző: iby123

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Némethy Brigitta tavaly jelentkezett a Megasztár 4. szériájába, de nem sok sikerrel, ezért idén az X-faktor című tehetségkutatót próbálta ki, ahol tovább is jutott a középdöntőbe.

hirdetés
Némethy Brigitta az X-faktor középdöntőjében

Némethy Brigitta már több tehetségkutató műsorban is kipróbálta magát. Tavaly a Megasztár 4-ben nem ért el különösebb sikert,  viszont a Disney Channel tehetségkutató-műsorában, a Légy te is Jetix-sztárban 1. helyezést ért el.

Ezután elkészítette első videoklipjét Dandó Ádámmal a Rocktábor 2 című filmhez. Közös daluk az I Wouldn't Change a Thing című szám magyar változata. Némethy Brigittának van Kovácsovics Fruzsinával is duettje, melynek címe Hazatalálsz.

Múlt szombaton pedig láthattuk Brigittát az RTL Klub legújabb tehetségkutató-műsorában, az X-faktorban, ahol továbbjutott a középdöntőbe.

A középdöntő szombaton lesz,  ahonnan a 150 versenyzőből már csak 50 juthat tovább. Reméljük, hogy Brigi köztük lesz, és ha kiesik, akkor sem adja fel az álmait.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek