Starity

Betonfalon biciklizett le, majd egy darabban ért földet a szlovén srác

2015. szeptember 14. 16:04   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Bár senkinek sem ajánljuk, hogy megpróbálkozzon ezzel az őrületes mutatvánnyal, azt be kell látni, hogy Primož Ravniknak remekül sikerült. Videója napok alatt terjedt el az interneten.

hirdetés

Íme a víztározó, ahol a vérfagyasztó felvétel készült

Ha eddig azt hitted, a világ legveszélyesebb elfoglaltsága a parkour vagy a skywalking, akkor bizonyára még nem láttad a napokban szárnyra kelt, hátborzongató videót, melyet egy szlovén srác készített. Primož Ravnik ugyanis egy 60 méter magas betonfalról biciklizett le, amelynek alján jéghideg víz várta.

Ezzel a mutatvánnyal nevezett be a GoPro kameramárka pályázatára, hiszen ezt a fejre erősíthető készüléket általában extrémsportok bemutatására használják. Ravnik videója vírusként terjed az interneten, amit nem is csodálunk: a felvételen először megigazítja védősisakját, majd nemes egyszerűséggel legördül egy víztározó 60 méter magas betonfalán. A vérfagyasztó bicikliút alig 10 másodpercig tart, a végén Ravnik a jéghideg vízbe csapódik, barátja pedig a segítségére siet. A mutatvány során szerencsére senki sem sérült meg.

A videóra eddig több mint 3 millió internetező volt kíváncsi, ami feltehetőleg megdobta a férfi esélyeit a versenyben, melynek nyertese húszezer fontot tehet majd zsebre.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek