Starity

Betonfalon biciklizett le, majd egy darabban ért földet a szlovén srác

2015. szeptember 14. 16:04   |   Szerző: Starity.hu

Bár senkinek sem ajánljuk, hogy megpróbálkozzon ezzel az őrületes mutatvánnyal, azt be kell látni, hogy Primož Ravniknak remekül sikerült. Videója napok alatt terjedt el az interneten.

hirdetés

Íme a víztározó, ahol a vérfagyasztó felvétel készült

Ha eddig azt hitted, a világ legveszélyesebb elfoglaltsága a parkour vagy a skywalking, akkor bizonyára még nem láttad a napokban szárnyra kelt, hátborzongató videót, melyet egy szlovén srác készített. Primož Ravnik ugyanis egy 60 méter magas betonfalról biciklizett le, amelynek alján jéghideg víz várta.

Ezzel a mutatvánnyal nevezett be a GoPro kameramárka pályázatára, hiszen ezt a fejre erősíthető készüléket általában extrémsportok bemutatására használják. Ravnik videója vírusként terjed az interneten, amit nem is csodálunk: a felvételen először megigazítja védősisakját, majd nemes egyszerűséggel legördül egy víztározó 60 méter magas betonfalán. A vérfagyasztó bicikliút alig 10 másodpercig tart, a végén Ravnik a jéghideg vízbe csapódik, barátja pedig a segítségére siet. A mutatvány során szerencsére senki sem sérült meg.

A videóra eddig több mint 3 millió internetező volt kíváncsi, ami feltehetőleg megdobta a férfi esélyeit a versenyben, melynek nyertese húszezer fontot tehet majd zsebre.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés


Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek