Starity

Magyar lánynak csapja a szelet Bud Spencer unokája

2015. szeptember 14. 08:08   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Alessandro Pedersoli nemrégiben arról mesélt, hogy egy magyar lánynak udvarol, ám kapcsolatuk még a kezdeti stádiumban tart.

hirdetés
Magyar lánynak csapja a szelet Bud Spencer unokája
Fotó: Facebook/Alessandro Pedersoli

Végre lehullott a lepel, milyen apropóból készült Hajdú Péter Bud Spencerrel közös képe: a műsorvezető a Frizbi című műsor legújabb részét forgatta a színészlegendával, akit néhány nappal ezelőtt római otthonában a Bors munkatársa is meglátogatott.

Bud [születési nevén Carlo Pedersoli] szívélyesen fogadta az újságírót, és felesége mellett két unokáját is megismerhette a lap munkatársa. Az idősebbik fiú, Alessandro is szívesen nyilatkozott a Borsnak, és elárulta, hogy ugyan még nem járt Magyarországon, ám már most is kedves a szívének az ország, ugyanis egy magyar származású lánynak udvarol.

Van egy lány, magyar, akit nemrég ismertem meg. Nagyon kezdeti szakaszban tart az ismerkedésünk, így bővebbet egyelőre nem árulnék el róla, de ha eljön az ideje, akkor talán – vallotta a Milánóban élő fiú, aki nagyapjához fűződő kapcsolatáról is beszámolt. Számomra a nagyapám so­sem volt az a világhírű sztár, akit mindenütt ismernek. Amikor még karrierje csúcsán volt, természetesen csak ritkán láttam, most pedig igyekszem minél több időt tölteni vele – mesélte Alessandro és arról is szót ejtett, hogy nagyapja egy az egyben ugyanaz az ember, akit a képernyőkön láthatunk, hiszen a színész sosem tanulta a mesterséget, ő maga alkotta meg legendássá vált karakterét.

Nagyapja sikere azonban nem részegítette meg Alessandrót, aki ugyan választhatta volna a színészi karriert is, azonban más irányban talált rá a hivatására. Egy olasz óramárkánál dolgozik designerként, így elmondása szerint a Budon napjainkban látható időmérők mind-mind az ő remekei.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek