Starity

Szívbemarkoló emléket állított apa és lánya a fiatalon elhunyt édesanyának

2015. szeptember 14. 11:11   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Rafael Del Col négy évvel ezelőtt, 2011-ben egy autóbaleset során veszítette el második gyermekükkel várandós feleségét. A férfi szívbemarkoló, ugyanakkor csodálatos módon emlékezett meg gyönyörű feleségéről.

hirdetés

Rafael és felesége, Tatiane boldog házasságban éltek, szerelmük gyümölcse, Raisa pedig még néhány hónapos volt csupán, a fiatal anyuka azonban már a második csemetéjükkel volt várandós. 2011-ben a sors azonban közbeszólt: a fiatal édesanya egy súlyos autóbalesetben magzatával együtt életét vesztette, a fiatal férj pedig egyedül maradt néhány hónapos kislányukkal. Rafaelnek meg kellett tanulnia, hogyan legyen apa és anya is egyszerre, ám a mai napig szereti tragikus körülmények között fiatalon elhunyt szerelmét.

A férfi nemrégiben elhatározta, hogy eljött az ideje annak, hogy Raisával együtt emléket állítsanak Tatinak, így a pár néhány közös képét álmodták újra, melyek többsége nem sokkal az esküvő előtt, 2009-ben készült. 

Rafael elárulta, hogy a képeken látható nyaklánc és magassarkú cipő is ugyanaz, amit Tatiane viselt évekkel korábban, valamint a házi kedvenc sem változott, akit akkoriban vásárolt, amikor randevúzgatni kezdtek feleségével, és a kapcsolat megszilárdításául szolgált. Érzéseiről ekképp nyilatkozott a fiatalon megözvegyült férj és édesapa: Röviddel azután, hogy elveszítettem a feleségemet, segítséget kerestem, hogy megbirkózzak az özvegység és apaság terhével az anya jelenléte nélkül, de nem találtam semmit. Most viszont hálás vagyok Istennek, amiért lassan, de az utamra terelt, és amiért a lányom egészséges, és normális körülmények között nevelkedik és fejlődik. A kis hercegnőm felett érzett felelősségem mellett azonban meg kellett birkóznom a bánattal, amiért elveszítettem a nőt, akit tíz éven át kitartóan szerettem.

A fotózásról egy werkfilm is készült, ám az apa elmondása szerint képtelen volna még egyszer megnézni, annyira fáj neki még mindig szeretett társa elvesztése. Bevallom, rengeteget sírtam, amikor megnéztem, és képtelen lennék újra végignézni.

via Boredpanda

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek