Starity

Balszerencse-sorozat kísérte útján Fodor Zsókát

2015. szeptember 14. 10:10   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Barátok közt Magdi anyusát valóságos pechszéria sújtotta egy fellépésre menet.

hirdetés
Balszerencse-sorozat kísérte útján Fodor Zsókát
Fotó: RTL Sajtóklub

A színésznő nemrégiben két kedves kollégájával, Gál Tamással és Lénárt Lászlóval tartott Erdélybe egy fellépésre, ám kalandos útjuk története is filmbe illő. A Barátok közt Magdi anyusa a Borsnak mesélt a vele történtekről.

Indulás előtt itthon gondosan kitettem az összes iratomat, nehogy elvesszenek. Aztán beültünk Gál Tamás autójába Lénárt Lacival, lelkileg felkészülve a hét és fél órás útra. A határnál a román határőr kérte az útlevelem, mire elmagyaráztam neki, hogy nem kell, engedjen át nyugodtan. Nem engedett, szigorúan ismételgette: »Vissza!«. Könyörögtem neki én is és a magyar határőr is, de minden hiába. Mit tehettünk, elindultunk vissza, Pestre. Kétszázhatvan kilométer... Eltettem az útlevelem, és éjjel fél háromkor már Debrecen előtt voltunk, ahol egy kútnál megálltunk pihenni – elevenítette fel a történteket Zsóka.

Ha az oda-vissza utazás fáradalmai nem bizonyultak volna elégnek, újabb problémával találta szemközt magát a hármas, ugyanis mint a színésznő elmesélte: lemerült az elem a slusszkulcsban, így nem tudták folytatni útjukat Mikházára, ahol délelőtt 11 órakor kezdődött volna a próba. Ám szerencséjük volt, mert végül Tamás megtalálta a pótkulcsot a kesztűtartóban, és újra autóba pattant a csapat.

Boldogan indultunk tovább, van útlevél, van kulcs, mi baj lehet? A frissen vásárolt GPS-be magabiztosan beütöttük a címet, nem tudtuk, hogy Romániában van vagy öt Mikháza. A GPS elvitt arra, amelyik Moldvában van. Szerencsére felhívtak a színházból, hogy merre járunk? Kiderült, hogy kétszáz kilométerrel túlmentünk. Éppen harmincadik órája voltunk úton, ébren, amikor végre megérkeztünk – emlékezett a színésznő, aki elárulta, hogy a pechsorozat miatt körülbelül 1800 kilométert tettek meg harminc óra alatt, és mint mondja: ilyen vele még nem történt.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek