Starity

Férjhez ment a Vámpírnaplók sztárja

2015. szeptember 14. 11:11   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Vámpírnaplók Vicki Donovanja is elkelt: Kayla Ewell tegnap mondta ki a boldogító igent párjának, Tanner Novlannek.

hirdetés
Férjhez ment a Vámpírnaplók sztárja
Fotó: Instagram/Tanner Novlan

Az E! News értesülései szerint a tegnapi nap folyamán a Los Angeles-i Jonathan Clubban esküdött örök hűséget a Vámpírnaplók 30 éves sztárja, Kayla Ewell modellként és színészként egyaránt tevékenykedő kedvesének, Tanner Novlannek mintegy 200 fős vendégsereg jelenlétében.

A menyasszony egy Monique Lhuillhier ruhakölteményt viselt a nagy napon, koszorúslányai egyike pedig sorozatbeli barátnője, az első gyermekével várandós Candice Accola volt. A menyegzőn egyébként olyan sztárkollégái vettek részt, mint Michael TrevinoZach RoerigSara Canning, Nina Dobrev és Austin Stowell.

Kayla és Tanner öt évvel ezelőtt a Sick Puppies zenekar klipforgatásán ismerkedett meg egymással, és rövidesen olthatatlan lángra lobbantak egymás iránt. A házasságot sem siették el, hiszen négyévnyi együttjárás után tavaly karácsonykor kérte meg barátnője kezét a modell.

A menyegzőről egyébként Candice számolt be az Instagramon egy kép kíséretében néhány órával ezelőtt. Úgy tűnik, tegnap megünnepeltük Kayla és Tanner elköteleződését egy kickball partival. Micsoda gyönyörű megünneplése ez a szerelemnek és a családnak, látni, hogy ők ketten férjjé és feleséggé váltak tegnap éjjel. Még mindig patakzanak a könnyeim az örömtől. Mindkettőtöket nagyon szeretlek - írta a színésznő.

Sok boldogságot kívánunk!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek