Starity

Selena Gomezre felszaladt pár kiló plusz, de nem szégyenkezik miatta

2015. szeptember 14. 16:04   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A 23 éves énekesnő pénteken a Los Angeles-i Power 106 rádióállomás The Cruz Show-jának volt vendége, ahol a magánéletét firtató kérdésekre is őszintén válaszolt.

hirdetés
Selena Gomezre felszaladt pár kiló plusz, de nem szégyenkezik miatta
Fotó: Sadao Turner/Ryan Seacrest Enterprises

Az interjú során Selena elárulta, hogy az utóbbi két évben úgy érezte, hogy már lassan mindenkinek volt valamilyen beleszólása az életébe, amit nem viselt el egykönnyen, ám új albumával együtt ő maga is erősebben és magabiztosabban tér vissza. Az október 9-én az üzletek polcaira kerülő Revival címet viselő album munkálatairól ekképp nyilatkozott a barna hajú szépség:

A producerek egy teljesen új csapatával dolgoztam ezúttal. Nagyon bíztam bennük, és ők hallgattak rám. Nagyon megértőek voltak, amikor kifejtettem, hogy torkig vagyok mindennel. Jól kisírtam magam a stúdióban, aztán boldog lettem, és a karrierem legjobb dalait rögzítettük. Ez egy olyan időszak volt számomra, amikor felfedeztem, ki is vagyok valójában. Ez nagyon fontos volt nekem. Azt hiszem, ezért is kereszteltük Újjászületés címre az új korongot, és ezért lett éppen a Revival az első szerzemény.

Selena azt is elárulta, hogy valóságos terápiaként hatott rá az album rögzítése, melynek már nagyon várja a megjelenését, akárcsak a rajongói. Ám nem csak az album, hanem annak borítója is táptalaját szolgáltatta az énekesnővel kapcsolatos pletykáknak, hiszen egy szál bugyi híján anyaszült meztelenül pózol a képen, akárcsak korábban a V magazin címlapján.

Megbirkóztam azzal, hogy idén milyen rengeteg kritika érte a testemet, és ilyet még nem tapasztaltam korábban. Nem foglalkoztam vele, de ettől függetlenül felszedtem pár kilót, és nem igazán bántam... Ez fájt. Nagyon fájdalmas volt. Mert megtapasztaltam, hogyan próbálnak az emberek nyomást gyakorolni bizonyos dolgok miatt, de nem törődtem vele. Most viszont eljött az én időm. (...) Ez az egész nem a súlyomról szól. És nem is arról, hogy lesz*rom, hogy mit mondanak az emberek, már bocsánat. Nem engedem, hogy a közelembe férkőzzenek. Képes vagyok megcsinálni azt, amit akarok, bár nem mindig azt teszem. Ez [az album borítója] gyönyörű. A meztelenséget reprezentálja. Nem vágytam gyémántokra és ilyesmikre a borítón magam körül, és egészen kevés sminket viselek. Azt szerettem volna, ha természetesen hat.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek