Starity

Előzetest kapott Jake Gyllenhaal és Naomi Watts filmje

2015. szeptember 14. 18:06   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Bár néhány nappal ezelőtt már bemutatták a Torontói Filmfesztiválon a Demolition címet viselő drámát, csak jövő tavasszal érkezik a mozikba.

hirdetés

A történet egy sikeres befektetési bankárról, Davisről (Jake Gyllenhaal) szól, aki teljesen a padlóra kerül, miután felesége meghal egy autóbalesetben. Bár apósa, Phil (Chris Cooper) próbál segíteni neki, jó ideig nem sikerül összeszednie magát. Egy automatákat működtető cégnek írt panaszlevele miatt azonban meglepő fordulatot vesz élete. Üzenete ugyanis megragadja az ügyfélszolgálatnál dolgozó Karen (Naomi Watts) figyelmét és hamar közelebbi kapcsolat kezd kibontakozni közöttük.

A film rendezője Jean-Marc Vallée volt, a forgatókönyvet pedig Bryan Sipe írta. Jake, Chris és Naomi mellett feltűnik még a vásznakon többek között Brendan Dooling, Heather Lind, Wass Stevens, Judah Lewis, Polly Draper, Hani Avital és Celia Au is.

Egyelőre csak az amerikai premier dátumát tűzték ki, ami 2016. április 8-a lett.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek