Starity

Hallgass bele az új Bring Me The Horizon-albumba!

2015. szeptember 15. 13:01   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Szeptember 11-én került az üzletek polcaira az Oli Sykes vezette metalcore csapat ötödik korongja.

hirdetés

Végre megérkezett a Bring Me The Horizon két éve várt újdonsága, a That's The Spirit, melyről büszkén állíthatjuk, hogy a zenekar díjnyertes albumának, a 2013-as Sempiternalnak a méltó utódja.

A zenekar tizenegy nagyszerű nótát helyezett el a Sony által forgalomba került új lemezen, köztük a már korábban megismert Drown-t, a Thorne-t, a Happy Songot és a napokkal ezelőtt debütált Avalanche-ot.

A rajongók legnagyobb örömére a That's The Spirit ingyenesen meghallgathatóvá vált a népszerű streamelő szolgáltatónál, a Spotify-nál, így azok is kóstolót kaphattak az albumból, akik nem tervezték annak megvásárlását.

Ami a zenekart illeti, a srácok jelenleg az Egyesült Államokban turnéznak november elejéig, amikor is Európa felé veszik az útjukat. Sajnos hazánk ezúttal is kimarad a programjukból, de aki nem szeretne lemaradni egy vérbeli BMTH-féle zúzásról, az jegyet válthat a sheffieldi csapat november 5-én esedékes bécsi koncertjére. 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek