Starity

Liam Hemsworthnek nem fekszenek a szexjelenetek

2015. szeptember 16. 10:10   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A színész sokakat meglepett kijelentésével, miszerint nem szereti visszanézni magát a vágásoknál, pláne, ha a kollégái is jelen vannak.

hirdetés

Liam Hemsworthöt a Torontói Nemzetközi Filmfesztiválon csípte el az E! News riportere egy rövid interjú erejéig, melynek során elárulta: kényelmetlenül érzi magát a szexjelenetek miatt. Mindig nagyon furcsa, amikor az embernek le kell vetkőznie a stáb és más színészek előtt. A jelenet közben okés a dolog, mert nem érzed kényelmetlenül magad, amikor forognak a kamerák – vallotta a színész, majd elárulta, hogy akkor szokta igazán zavarban érezni magát, amikor az adott szexjelenet vágására kerül a sor.

Liam egyébként teljes erőbedobással dolgozik, nemrégiben megérkezett két új filmjének, Az éhezők viadala folytatásának, valamint a Kate Winslettel közös The Dressmaker című drámának az előzetese is, melyek még idén vászonra kerülnek. Előbbi november 19-étől lesz látható a hazai mozikban, utóbbi pedig október végén debütál, ám arról egyelőre nincs információ, hogy hazánkban is vetítik-e majd.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek