Starity

Rihanna jobban élvezi a szexet, amióta Travis Scott-tal jár

2015. szeptember 16. 11:11   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A hírek szerint Rihanna jól választott: nem csak érdeklődési körükben egyeznek Travisszel, hanem a szexben is maximálisan megértik egymást.

hirdetés
Rihanna jobban élvezi a szexet, amióta Travis Scott-tal jár
Fotó: Harper's Bazaar

A napokban számoltunk be arról, hogy Rihanna a tőle négy évvel fiatalabb Travis Scott mellett talált rá a boldogságra, és mint barátai állítják: nem csak értékrendjükben és érdeklődési körükben egyezik meg az ízlésük, hanem a testiség terén is.

Ha szexről van szó, Rihanna és Travis fékezhetetlenek. Komolyan veszik, hogy ki kell élvezni az élet adta lehetőségeket. RiRi általában nem szokott így viselkedni, de ezúttal nem tudja kontrollálni magát. Sokkal jobban élvezi a szexet, amióta Travisszel van, mint amikor Chrisszel járt, és ez azért sok mindent elárul... – árulta el az énekesnő egy barátja a HollywoodLife-nak.

Ez a nyilatkozat igen lohasztóan hathat Chris Brownra, aki állítólag nagyon maga alatt van Rihanna legújabb választása miatt, melyről szintén egy barát mesélt a fent említett magazinnak. Chris és Rihanna még mindig nagyon közeli barátok, folyamatosan kapcsolatban vannak. Az egyetlen vitaforrás köztük az, hogy Chris nem nézi jó szemmel Rihanna Travisszel való kapcsolatát. Igazából nincs Travisszel semmi problémája, csupán nem szívesen látja együtt Rihannát mással.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek