Starity

Kórházba került Nádai Anikó kisbabája

2015. szeptember 17. 08:08   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Alig egy hónappal ezelőtt adott életet első gyermekének az Éjjel-nappal Budapest sztárja, már második alkalommal volt oka az aggodalomra.

hirdetés

Augusztus 12-én adott életet első gyermekének Nádai Anikó, ám az öröm hamar aggódásnak adta át a helyét, ugyanis a kis Patrik besárgult. Szerencsére azonban hamarosan hazavihette a szeme fényét a sorozatsztár, ám az elmúlt napokban újabb megpróbáltatással találta szemközt magát: mivel kisfia könnycsatornái nem nyíltak ki rendesen, és az orvos által javasolt házi praktikák sem váltak be, így a 26 éves színésznő autóba pattant és a kórház felé vette az irányt a budapesti forgatagban.

Anikó a Borsnak számolt be arról, hogy már út közben is nagyon ideges volt, amikor pedig a kórházhoz ért, meggyűlt a baja a parkolóhely kereséssel, és hiába kérte a biztonsági őrt, hogy engedje be egy közeli parkolóházba, szavai süket fülekre találtak. Mikor végre mégis sikerült letennie az autót, azzal kellett szembesülnie, hogy a lépcsőn kell feltornáznia a babakocsit, ám az igazi megpróbáltatás még hátravolt.

Patrikot lefogták, és egy hatalmas tűvel szúrták fel a könnycsatornáit. Engem kiküldtek, mint minden más kismamát ilyen helyzetben, csak azt hallottam, hogy a kisfiam sír – elevenítette fel a történteket Anikó, aki azt is elárulta, hogy kisfiára előreláthatóan még egy hét gyógyulási idő vár.

Facebook / Nádai Anikó

Nem lehet mindig mosolyogni... Borzalmas délelőttön vagyunk túl. Patriknak kimosták a könnycsatornáját. Ezt megelőzte egy órás parkolóhely keresés a kórház körül, és kérdem én: Miért kell az embernek babakocsival megmászni 68 lépcsőfokot a GYEREK(!)szemészeten????panaszkodott Facebookon a kismama a fent látható kép kíséretében.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek