Starity

Tíz év után új lemezzel jelentkezik a Rolling Stones

2015. szeptember 17. 13:01   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Keith Richards az iHeartRadio rendezvényén jelentette be, hogy 2016-ban megkezdődnek az új Rolling Stones-lemez felvételei.

hirdetés
Tíz év után új lemezzel jelentkezik a Rolling Stones
Fotó: Mark Seliger

A Rolling Stonesnak már nemigen van mit bizonyítania, hiszen több mint öt évtizedes karrierje során számtalan rekordot döntött meg a londoni zenekar. A Keith Richards vezette formáció azonban továbbra sem pihen, mi több: az iHeartRadio rendezvényén a frontember bejelentette, hogy tíz év után új lemezzel jelentkeznek majd, melynek felvételei jövőre kezdődnek meg.

Megpróbálom stúdióba vinni a Stonest, de ha őszinte akarok lenni, erre nem idén kerül majd sor. Februárban és máciusban Dél-Afrikában turnézunk majd, de szeretném, ha már áprilisban stúdióba vonulhatnánk. Persze tudom, milyenek a srácok: a turné végeztével nem lesz kedvük semmihez - nyilatkozta a 71 éves zenész.

A zenekar 2005-ben dobta piacra A Bigger Bang címre keresztelt legutóbbi stúdióalbumát, mely a huszonnegyedik volt a Stones-lemezek sorában. Keith-ék ezúttal is jól megvárakoztatták rajongóikat, akárcsak az előző lemez esetében: akkor nyolc éven át kellett türelemmel várniuk a rockrajongóknak, akik kissé kétkedve, de boldogan fogadták a zenekar újdonságát, és valószínűleg jövőre is ugyanezzel kell majd szembesülnie a csapatnak.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek