Starity

Így énekli A kis hableány betétdalát Arden Cho

2015. szeptember 21. 11:11   |   Szerző: DennyKeh

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A színésznő bebizonyította, hogy nem csak a színészet terén képes bizonyítani.

hirdetés

Arden Cho a napokban töltött fel a Youtube-csatornájára egy olyan videót, ahol A kis hableány kultikus dalát, a Part Of Your Worldöt énekli zongora és gitár kíséretében, ezzel is bebizonytíva, hogy nem csak a színészethez ért, hanem fantasztikus hangi adottsággal aldották meg. 

Azonban nem ez az első alkalom, hogy a 30 éves szépség megmutatja nem mindennapi hangját, ugyanis két évvel ezelőtt jelent meg önálló dala, a Baby It's You, ami szintén nagy sikernek örvendett rajongói körében.

A színésznő egyébként 2014-ben robbant be a köztudta, amikor is megkapta Kira Yukimura szerepét az MTV egyik legsikeresebb és legnépszerűbb sorozatában, a Teen Wolfban, aminek a csapatát a mai napig erősíti. Később több kisebb-nagyobb szerepben is láthattuk, legújabb értesüléseink szerint pedig 2018-ra várható egyik jelentősebb filmje, a Flexx, melyben R.O.S.A Ogawa ügynököt kelti majd életre.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek