Starity

Rihanna: „Taylor Swift példakép, én nem vagyok az”

2015. szeptember 18. 10:10   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A barbadosi szépség legújabb interjújában elárulta: hiába várnak a rajongók arra, hogy csatlakozni fog Taylor 1989 névre keresztelt turnéjához sztárvendégként.

hirdetés
Rihanna: „Taylor Swift példakép, én nem vagyok az”

Rihanna nemrégiben az NME magazin riporterét avatta be abba, hogy ugyan sokan számítanak arra, hogy Taylor Swift valamelyik koncertjén ő tűnik fel sztárvendégként, ez csupán álom marad, ugyanis nem szerepel a tervei között ilyesmi.

Nem hiszem, hogy megtenném, mert nem látom értelmét. Az értékeink nem azonosak, egyáltalán nem passzolunk egymáshoz, és szerintem a közönségünk is teljesen más - vallotta RiRi, ám a félreértések elkerülése végett elismerte, hogy nagyon kedveli a 25 éves szőkeséget. Taylor egy igazi példakép, én nem vagyok az.

Az interjú során soron következő, immár nyolcadik stúdiólemezének előkészületeiről is szót ejtett a barbadosi szépség, ám mint elárulta, még közel sincs készen az R8 felvételeivel, és arról is beszámolt, hogy mennyire frusztráló, ugyanakkor izgalmas is számára az, ahogyan a lemez megjelenése miatt sürgetik a rajongók..

Ami engem illet, addig nincs kész, amíg úgy nem érzem, hogy kész van. (...) Egyszerűen nem számít, miről posztolok a közösségi médiában, minden harmadik hozzászóló arról érdeklődik, hol késlekedik az R8. Írhatok bármiről, semmi más nem számít, mert nem érdekli őket semmi egyéb. Ez engem is izgatottá tesz valamilyen szinten, várom, hogy valami nagyszerűt adhassak nekik.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek