Starity

Megan Fox csatlakozik a New Girl stábjához

2015. szeptember 18. 13:01   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Liz Meriwether, a New Girl készítője jelentette be, hogy a sorozat stábjához hamarosan Megan Fox is csatlakozik.

hirdetés
Megan Fox csatlakozik a New Girl stábjához
Fotó: Cosmopolitan (Eric Ray Davidson)

Zooey Deschanel ugyan egy időre távozik a sorozatból, mivel augusztusban született gyermekének szeretné szentelni az idejét, ám a készítők ígérete szerint továbbra is tartogat meglepetéseket a széria. Természetesen Zooey távozásától függetlenül sem kell elszomorodniuk a rajongóknak, ugyanis Megan Fox személyében új lakótárs érkezik a lakásba. Aggodalomra azonban semmi ok: Megan nem Zooey helyét veszi át, hanem egy teljesen új karaktert kelt majd életre, melyről Liz Meriwether készítő nyilatkozott nemrégiben.

Egyszerűen őrületes számomra, hogy egy ilyen gyönyörű valaki ennyire vicces is legyen egyszerre. Valósággal rajongok Meganért a 40 és annyi című filmben nyújtott alakítása óta, és már izgatottan várom, hogy feltűnjön a műsorban. Amikor a részt írtuk, már akkor is felmerült bennünk Megan neve, ő a tökéletes személy arra, hogy felrázza kicsit a srácokat.

A sorozat egyébként 2016 januárjában tér vissza a képernyőkre, Megan felbukkanására azonban még várniuk kell majd a rajongóknak, ugyanis a barna hajú szépség csak a hatodik részben tűnik majd fel.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek