Starity

Miley Cyrus: „Hagyjatok békén azzal, akivel éppen együtt vagyok!”

2015. szeptember 21. 07:07   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A topless képek után ismét a bájos, nőies oldalát mutatta meg az újabban botrányairól híres énekesnő, méghozzá az ELLE magazin számára.

hirdetés

A néhány nappal ezelőtti topless képektől eltekintve az Us Weekly úgy értesült, hogy a 22 éves szőkeség a tőle kétszer annyi idős Dane Cook mellett talált rá a boldogságra. A párt először 2013 decemberében kapták lencsevégre együtt, később a népszerű képmegosztón flörtöltek. Az E! News azonban megkereste az érintett urat, aki így nyilatkozott a pletykákkal kapcsolatban: Mindig az utolsók között vagyok, akik megtudják az ilyen dolgokat. Tudatássotok Miley-val, hogy 8-ra érte megyek és elviszem vacsizni!

Magánéletével kapcsolatban maga Miley is felszólalt nemrégiben, ugyanis az ELLE magazin őt választotta októberi száma címlaplányának. Huszonkét éves vagyok, randizgatok, de mivel minden második héten változik a stílusom, hagyjatok békén azzal, akivel éppen együtt vagyok! Nyitott gondolkodású panszexuális vagyok, de jelenleg nem élek kapcsolatban – vallotta a lapnak az énekesnő.

Fotó: ELLE Magazine
Fotó: ELLE Magazine
Fotó: ELLE Magazine
Fotó: ELLE Magazine
Fotó: ELLE Magazine

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek