Starity

Rubint Réka majdnem megbukott testnevelésből

2015. szeptember 20. 12:12   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Schobert Norbi felesége hazánk egyik legnépszerűbb személyi edzője, aki nap mint nap százezreket inspirál, ám saját elmondása szerint a középiskolában majdnem megbukott testnevelésből.

hirdetés

Rubint Réka a napokban nyitotta meg legújabb Alakreform üzletét, mely megnyitó kapcsán a Life.hu riportere kereste meg a fitneszedzőt, és faggatta arról, hogy mit gondol, milyen az ideális nő, mikor érdemes életmódot váltani, valamint arról is szó esett, hogy tinédzser korában testnevelőtanárnője meg akarta buktatni.

Egy évig egészségügyi középiskolába jártam, és ott volt egy kemény sípú testnevelőtanárom, aki azt mondta nekem, hogy nem igazán vagyok alkalmas semmilyen tornatevékenység kivitelezésére. Félévkor meg akart buktatni. Minden tantárgyból kitűnő voltam, félévkor a kegyelemkettest úgy adta meg a többi tanárnak az unszolására, és én akkor elhatároztam, hogy igenis ebben a tantárgyban is megállom a helyem – elevenítette fel Réka a történteket, és elárulta, hogy azóta is hálás tanárnőjének, amiért az ő hatására a mozgás nem csak az élete részévé, hanem a karrierjévé is vált.

Az ideális nő mindig ott álljon a tükör előtt! Amikor belenéz a tükörbe, legyen elégedett, és ha vannak elvárásai saját magához mérten, akkor tegyen meg értük mindent – vallotta az edző, aki úgy tartja, az egészség legyen egy határ, és ha valakin már tíz kilogramm felesleg van, az egészsége érdekében váltson életmódot.

Nem csak a testnevelés 5-öst, hanem a karrierjét is köszönheti kitartásának (Fotó: Facebook/Rubint Réka oldala)

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek