Starity

Holland duót karolt fel James Arthur – klippremier

2015. szeptember 21. 10:10   |   Szerző: lovelife23

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

James Arthur szereti felkarolni a pályájuk elején lévő tehetséges művészeket, többek között ennek köszönhetően jött létre a MOKS-szal közös szám, az Otherwise.

hirdetés

A dal szeptember 18-án jelent meg, és többségében pozitív kritikát kapott. A MOKS-ról annyit érdemes tudni, hogy egy holland elektronikus duó, az Otherwise pedig a 2016-ban megjelenő bemutatkozó albumukon kap majd helyet.

Maga a dal, igazán nyáriasra sikerült, ami így, az ősz kezdetén igazán jóleső érzést kelt, és felidézi a nyár eseményeit, James pedig ezúttal is remek hangi adottságairól tesz tanúbizonyságot a hallgatóban.

A 2016-os év azonban nem csupán a holland csapat számára fontos dátum, hanem James Arthur karrierje szempontjából is lényeges, ugyanis a brit énekes már jó ideje dolgozik második albumán, ami vélhetően 2016-ban kerül az üzletek polcaira. A hazai rajongóknak azonban addig sincs oka szomorkodni, hiszen az X-Factor felfedezettje november 7-én fővárosunkba látogat, és a Budapest Sportarénában örvendezteti meg a magyarokat.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek