Starity

Aukcióra bocsátja eljegyzési gyűrűjét Pamela Anderson

2015. szeptember 21. 12:12   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A színésznő jótékonysági célra kívánja majd fordítani az eljegyzési gyűrűjén nyert összeget.

hirdetés

Pamela Anderson az exférjétől, Rick Salomontól kapott 3.24 karátos Tiffany gyémántgyűrűt bocsátja aukcióra, reményei szerint pedig legalább 100 000 dollárt zsebelhet be az ékszerért, mely tavaly került az ujjára. 

Remélem, hogy ez a nagyon különleges Tiffany eljegyzési gyűrű boldogságot hoz valakinek az életébe, én pedig jó célra fordítom az általa bejövő összeget, melynek egésze a The Pamela Anderson Foundationhoz kerül majd. Ennek nyomán útjára indítom az új jótékonysági projektemet is az eBay-en, ahol dedikált könyvek és ajándéktárgyak találnak majd gazára - nyilatkozta a szőkeség a People-nek.

Pamela és Rick egyébként 2007 szeptemberében ismerkedett meg egymással, egy hónappal később pedig össze is házasodtak. A frigy nem bizonyult hosszú életűnek, ugyanis a pár 2008 februárjában jelentette be válását, azonban ezt követően is barátok maradtak. 2013-ban a színésznő Ellen DeGeneres műsorában vallotta be, hogy alkalmi szexpartnerek az exével, akivel 2014 januárjában ismét oltár elé álltak, ám ezúttal sem jött össze nekik, mivel idén februárban ismét a házasságuk felbontásáért folyamodtak. 

Kétszer házasodtak össze, mégsem lettek boldogok (Fotó: Pamela Anderson & Richard Salomon)

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek