Starity

Kylie Jenner bocsánatot kért a testőre által leterített Jessica Albától

2015. szeptember 21. 13:01   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A színésznőt egy Kylie-hoz tartozó testőr terítette le az őszi/téli kollekciók bemutatása okán rendezett New York-i divathét nyitónapján.

hirdetés
Kylie Jenner bocsánatot kért a testőre által leterített Jessica Albától
Fotó: Nip + Fab Photoshoot & Machete Photoshoot

A műsor után mindannyian megpróbáltuk elhagyni a nagyon zsúfolttá vált helyszínt. Mindenki tolongott, aztán Jessica Alba váratlanul megállt, hogy köszönjön egy ismerősének, amikor hátulról letámadta Kylie Jenner testőre – ezzel félresöpörve őt az útból. Jessica nagyon megdöbbent, de nem akadt ki rajta – elevenítette fel a történteket egy szemtanú az E! News-nak.

Az ominózus esetet követően Jessica Andy Cohen műsorának, a Watch What Happens Live-nak volt a vendége a múlt héten, ahol ő maga mesélte el a történteket. Nagyon lesokkolt, hogy le lettem terítve. A két testőr közül az egyik tette, én meg hirtelen azt sem tudtam, hogy mi történik. Először azt hittem, tűz ütött ki, és azt kérdezgettem, »Mi folyik itt?« 

Jessica azt is elárulta az interjú során, hogy nem hibáztatja Kylie-t az esetért, a lány azonban mégis úgy érezte, hogy illik jóvá tenni a sajnálatos esetet, így egy meseszép csokrot küldött a 34 éves színésznőnek, aki az Instagramon tette közzé a gyönyörű csokorról készült képet a következő szavakkal: Hűha! Az általam látott leggyönyörűbb virágokhoz jöttem haza. Köszönöm szépen, Kylie Jenner, édes vagy! Ez igazán figyelmes tőled!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek